reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jeśli chodzi o cole w czasie ciąży i karmienia piersią to jest ona dozwolona ale tylko i wyłącznie wygazowana i w rozsądnej ilości :) Mój lekarz pierwszego kontaktu tak mówił o ile się nie mylę już w 2002 roku jak ciocia była w ciąży:) Nie zaszkodziła ani jej ani dziecku :) Sama teraz jak mam takie problemy to stosuje :)

ja też nie pomogę z temperaturami bo jestem zielona w tym temacie :-)

Jakiej firmy testów ciążowych używacie/używałyście?

Byłam wczoraj w sklepie i miałam taką ochotę kupić śpioszki ...ale się powstrzymałam żeby nie zapeszać ... ciężko jest mi nie myśleć o ciąży .Pierwsza strona jaką otwieram po przyjściu do pracy to jest forum :-D

reklama
Ja używałam różnych, zamawiałam nawet na Allegro te za złotówkę i były dobre, przy trafionym cyklu robiłam dwa z ACONA i jeden ten z Allegro i na wszystkich wyszły dwie kreski tylko na tym z Allegro słabsze bo też czułość była słabsza...

Co do zdjęć to ja dostałam już na pierwszej wizycie z dopochwowego USG ale chodzę prywatnie i nie znam nikogo kto chodziłby z NFZ więc trudno powiedzieć.

Hej babeczki
Soglam trzymam &&&&& ;-)

Co do ruszajacego sie brzusia ja nie mogę się już doczekać kiedy poczuję ruchy maluszka.:-)

Może zrobię Wam smaka :)
Zdjęcie0375.jpg
mniam, ja się zajadam, pierwszy raz od 2 tyg mam smaka a mięsko :) ale delikatne bo rybka :) w lekko ostrej panierce:) a młode ziemniaczki- pychota :)

To smacznego Wam zyczę :-)
Może i ja zrobię rybkę...hmmmm podobno w ciąży bardzo zalecają jedzenie ryb

reklama
Do góry