reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

zatem zobaczymy w niedzielę jak to ze mną bedzie...:)
każdy rezultat będzie dobry...
a faktycznie odpusciłam i seks był spontaniczny cudowny i taki inny niz zwykle,postawiłam na relaks,odnowienie ciąła i ducha,szukanie pracy i zupełny oddech od wszystkiego w maju...a zachciewało mi się seksu ot tak w momencie...hihi

ael wczoraj jak zobaczyłam I kreche to juz odpusciłam...a teraz wracam do wysyłania aplikacji...miłego dnia kobietki...

reklama
a faktycznie odpusciłam i seks był spontaniczny cudowny i taki inny niz zwykle,postawiłam na relaks,odnowienie ciąła i ducha,szukanie pracy i zupełny oddech od wszystkiego w maju...a zachciewało mi się seksu ot tak w momencie...hihi
No i prawidłowo! Jak się słuchać nie będziesz to przyjadę do Wrocka i dupę Ci skopię!!!!

Ja też mam dobre przeczucia, stad tez te szalenstwa z testowaniem, boli mnie podbrzusze już od conajmniej tygodnia, bardzo specyficzny ból podobny do tego przed @ ale jednak troszke inny(wydaje mi sie ze wczesniej tak nie miałam...), poza tym piersi lekko sie powiekszyły, ale to w tej czesci cyklu normalne, bywa ze mam jakies takie dizwne zawroty itp (ale pewnie zawsze tak miałam tylko teraz bardziej na wszystko zwracam uwage)...jeja jak ja bym chciała zeby sie udało...tak sie nakrecam, spinam, wrrr ogolnie siebie nie poznaje...nie sadziłam ze od razu bede tak to wszystko brała do siebie...A ze jestem niestety prefekcjonistką to nie znosze jak cos nie idzie po mojej mysli...jak przyjdzie @ pewnie bedzie cieżko...

A ja na L4 do wtorku włącznie... byłam dzisiaj u lekarz bo pół nocy wymiotowałam i stwierdziła, że przyczyną jest tylko i wyłącznie ciążą bo nie ma biegunki i gorączki... kazała mi kupić naturalne tabletki z imbirem, których nigdzie nie mogę dostać :dry:, pić rozgazowaną coca - colę i jeść kleiki ryżowe... :(

Elo :-).
Nie dam rady was nadrobić :-p. Działo się coś ciekawego.? Są jakieś nowe fasolki.?
Jak tam zdrówko u naszych ciężarówek.?

Ja oczekuję na @ bo ma przyjść jakoś teraz. ;-)

Sil dziękuje... właśnie zadzwoniłam do teściowej, żeby mi kupiła bo miała iść jeszcze do przyszpitalnej apteki zapytać o te z imbirem i powiedziałam jej, żeby mi to kupiła. A w jakiej one są mniej więcej cenie??

Atan – no właśnie, też chciałam podejrzeć Twój wykresie, bo wciąż się uczę ;-) a tam faktycznie tylko strona główna :-(

Magd.a – jak znalazłaś Atan? :-D

Kasia- ja zauważyłam Twoją nieobecność!!! Ciuś ciuś ciuś wstydź się ;-) a co u Ciebie? :-D jak tam @? Już doszłaś z nią do porządku? :-)

Basti- witaj w klubie dziwnych temp :p musze Wam napisać moje temp. może też mi coś poradzicie :-) a może łatwiej będzie Ci określić ow. w zestawieniu z objawami wizualnymi :-)

Solgam- ja myślę, że te „przeczucia” to chyba bardziej z Naszych pragnień wynikają… ja w tamtym miesiącu też byłam przekonana, że jestem w ciąży (bo mi się wydawało), że to czuje… i tez byłam rozczarowana, bo jednak nic nie wyszło :-( Teraz np. czekam na @, bo nie czuję nic, zupełnie nic zwiastującego na fasolkę, chociaż mam nadzieję, że jednak się uda :-) nasza kobieca psychika robi Nam czasem psikusy ;-) Zobaczymy jak to z Nami będzie :-) trzymam &&&& :-)

Dagne- dawaj, dawaj te ~ ~ ~ ~ ~ ~ :-D łapię, łapię…. ;-)

Paluszku – pewnie, że nie tylko Ty w gorącej wodzie kąpana :-D ja w poprzednim miesiącu nie mogłam się doczekać i zrobiłam test tydzień przed :-p wyszedł negatywnie, ale @ dostałam :-( tak więc nie kłamał. W Tym miesiącu chcę się przetrzymać ;-) co będzie, to będzie ;-) Jestem teraz na tydzień przed @ i aż mnie skręca…. Dzień w dzień aż się zwijam z ciekawości :-D chyba dlatego tak często tutaj bywam, żeby upuścić trochę emocji i Wam potruć :-p a Ty kiedy masz dostać@? :-)
He he ja też myślałam (zanim zaczęliśmy się starać) co będzie to będzie, a teraz jak już wiem, że wszystko jest możliwe to nie mogę się doczekać efektów :-) ale staram się nie spinać za mocno, chociaż to trudne ;-)

Ma_gdalena – ale Ci dietkę przepisali <głaszcze> biedactwo :-( Nie wiem czy to to samo, ale np. tabletki na chorobę lokomocyjną (lokomotiv) są z imbirem :-) One właśnie są na zniwelowanie wymiotów :-)

reklama
Donia to pięknie:-) teraz się już niczym nie martw tylko odpoczywaj
Soglam ajj no wszystko przeze mnie:-p czekaj cierpliwie do terminu @, ja jestem w gorącej wodzie kąpana i muszę wiedzieć wszystko natychmiast bo szału dostaję, i fasolka chyba o tym wiedziała i się pokazała wcześnie na teście:-p
Powiem Ci że ja tez czułam że w tym miesiącu seks był jakiś inny, szczególnie jeden raz, jak już było prawie po, się rozpłakałam.....tak samoczynnie. M zapytał co mi się stało, a ja na to że nie wiem....
Na prawdę nie wiem co to było, jakaś wewnętrzna intuicja czy co, pierwszy raz mi się to zdarzyło
Kwiatuszek ja pierwszy test zrobiłam w 25 dc i o dziwo wyszła druga bladziocha, później 27 i 29 dc coraz mocniejsze:-) ale wiem że tak wczas to głupota bo ciąża może się samoczynnie poronić lub test nie wykryć. Lepiej zaczekać.....chociaż ja nie potrafiłam:-p
Paluszek to moze się udało:tak: mnie też tak bolał brzuch już tydzień przed terminem @, i jakiś twardy był...a dzień przed zrobieniem testu strasznie bolała mnie lewa pachwina, nie mam pojęcia czy ma to jakiś związek z ciążą ale tak było:-p
Magdalena to mozna w ciąży pić colę? ja mam taką ochotę a gdzieś wyczytałam że zabronione

Dziewczyny czy wszędzie dają zdjęcia z USG czy tylko prywatnie?

Do góry