reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dziekuje za pomoc no zobaczymy jaka będzie jutro temperaturka;-) Milej nocy ;-)
starajacym sie zycze owocnych przytulanek ;-)
Ciężaroweczka spokojnej nocy;-)
a za testujace trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
DOnia mysle ze dobrze zrobilas ze nie idziesz teraz nastepnym razem wiecej sie dowiesz napewno od ginka ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Jutro jadę na egzamin teoretyczny trzymać kciuki żeby mi pytania pod pasowały ;-) A na dziś mam już dość tych testów od rana robię..
Donia lepiej zrobisz jak pójdziesz później to więcej się dowiesz i zobaczysz :-).
Atan czekamy teraz na rezultaty tych waszych starań ;-). I &&&&&&&&&&&&& jak zawsze zaciskam
Uciekam spać bo rano muszę jeszcze do babci podskoczyć przed Radomiem :happy2:
Dobranoc :***

Dziewczyny, z mężem postanowiliśmy, że poczekamy z maleństwem, dopóki nie kupimy sobie większego samochodu. Na razie mamy golfa IV, ale mężuś chce jakieś nowe - lepsze. No to jak chce to niech ma. Skupimy się teraz na naszych karierach i może dzidzia sama zawita do mojego brzuszka i nas zaskoczy ;) Także nie jestem starającą się musowo o dzieciaczka :D

Klari trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za testy na prawko :-)a na moje rezultaty trochę poczekamy bo małpa powinna byc za 14dni.
Lovka ale będziesz nas odwiedzać?
wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka:-)

hej dziewczyny :)!
ja natomiast starałam sie o maluszka 2 miesiace i nic, troszke sie obawialam ze cos jest nietak, gdy przestalismy sie starac, okazalo sie ze jestem w ciazy :)) bylo to dla mnie mile zaskoczenie :) teraz nie moge doczekac sie rozwiazania, a to dopiero u mnie 5 tydzien ! :)))) pozdrawiam wszystke mamusie! :)))

Hej dziewczyny !! :-)

Wiem że długo mnie nie było ale teraz to życie takie zakręcone jest że nawet nie mam kiedy do komputerka siąść bo o 20 padam i już śpię..Po za tym praca mnie wykańcza..

Dzidzia rośnie sobie ;-) 17 czerwca znowu ją zobaczę będzie to już prawie 9 tydzień wiec będzie juz coś widać :-)
A jak idzie zafasolkowanie? sa jakieś nowe przyszłe mamy?

Kiedyś chyba Pok się wkurzała, a dziś ja.... normalnie ciśnienie mi się podnosi, jak włażą laski tylko po to, by się pochwalić, że im się udało... grrr... chyba sobie stąd pójdę na dziś, bo mnie nerw bierze.

reklama
Sil, rozumiem Cię :)
Ale co zrobić- wątek ogólnodostępny - będą i takie dalej wchodzić.
Vanilia- przyłączam się do gratulacji :)

A tak w ogóle to dzień dobry :)
Zaraz jadę na 4 egzamin, a potem jeszcze 3... Ach- sesja- same przyjemności...
A już we wtorek zobaczę moją perełkę kochaną... :D oby wszystko było dobrze...

Do góry