reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć :-)
Sil oj bardzo cię rozumiem bo mnie też to denerwuje
Dagne mnie to może czeka od przyszłego roku jak się dostanę na studia :-p

Dobra uciekam zrobić sobie jeszcze parę testów i uciekam na pociąg i do Radomia ;-)

reklama
Hej dziewczyny

Akurat muszę przyznać rację Sil. Tak samo jak Pok denerwują mnie nowe dziewczyny wchodzące tutaj po to by pochwalić się, że one po kilku miesiącach zaszły w ciążę... A że tak za przeproszeniem, kogo to w tym momencie obchodzi.
Jak ktoś ma rozum i go umiejętnie używa to przeczyta tytuł naszego wątku.
Jak chce się pochwalić to niech założy osobny wątek pt: Pochwalmy się, że już zasłyszmy w ciążę... Dla mnie to jest jakaś po prostu żenada.
Wchodzi taka, chwali się a dziewczyny tutaj co się po kilka, kilkanaście miesięcy a nawet kilka lat starają, otwierają im się scyzoryki w kieszeniach... No kuffa ale to po prostu jest brak kultury! No i jeszcze chwali się strasznie bo to 5ty tydzień! Dziewczyno ogarnij się, nawet nie wiesz jaką sprawiasz niektórym dziewczynom przykrość tym durnowatym wpisem!!!
Ale nie będę dalej się na ten temat wypowiadać bo mnie to tak wkurza, że poleciałyby tylko epitety...

Za to witam nową staraczkę M85, kochana czuj się jak u siebie, trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie. Pytaj się o co chcesz pomożemy w miarę możliwości, ale też i pocieszymy :-)

witam panienki podwazam wasze wypowiedzi tez tak uwazam moze mnie kwurza mnie to osobiscie ale jest to bardzo przykre dla staraczek z dlugim stazem i albo sie jest na forum albo nie a nie tylko wchodzi informwac

czesc
Czy któraś Was stosowała moze jako wspomagacz CASTAGNUS??
Właśnie wczoraj zakupiłam i zaczęłam łykac od dzisiaj , oprócz tego łylam tez oeparol no i folik(ale folik to juz od prawie roku łykam:) )
Mam nadzieję, że zadziała on u mnie tak jak u niektórych dziewczyn :))
Pozdrowionka :-)

Hej laski.
Sil zgadzam się z Tobą - jest to wkurzające ale co zrobić, nie wszyscy potrafią czytać i domyślić się, że wątek pt.: "Starania po raz pierwszy" nie jest dla takich jak one. Ael ma całkowitą rację-to jest po prostu brak kultury i myślę, że rani niektóre dziewczyny, które się starają i nie mogą zajść.Ale nic na to nie poradzimy, takie są i pewni zawsze się zdarzą.

Hej malami! Dawno Cię tutaj kobitko nie było! Któraś stosowała ten lek i ponoć dobry. Ale poczekaj aż faktycznie, któraś się wypowie co brała. :-) Poza tym co u Ciebie?

Przepraszam dziewczyny za moje uniesienie, ale jak widzę tego typu hołotę wkraczającą na ten wątek po to by się pochwalić jak 5letnie dziecko to mnie nerwica bierze i sypię wiązankami.
Mnie bardzo przykro się zrobiło z powodu Amalfi, Pok, Jagi czy Asiolka. Wchodzi to takie i wcurwia człowieka od samego wejścia... Boże, dałeś mózgi a widzisz że część ludzi nie używa i nie grzmisz!

Witam wszystkich :) Tak więc my się staramy od 2 miesięcy... i nadal nic. W tym miesiącu raczej też nie wyjdzie, choć @ jeszcze nie ma więc jakaś mała nadzieja jest.

hej dziewczyny :*
Witam nową staraczkę M85 :-) widzę,że razem mamy taki sam "stan" starania się my też 2 miesiące się staramy i nic :-( @ też jeszcze nie widać :-( ale już niedługo i nam się uda :-)
Też mnie zdenerwował ten wpis, my tu biedne się staramy i każdego miesiąca wypatrujemy II kreseczek i modlimy aby @ nie przyszła, a tu taka beszczelna wchodzi na forum i chwali się że już w 5 tyg :wściekła/y: ... dziewucha chyba pomyliła forum ... no nic dziewuszki należy nam tylko olewać takie posty nowych ... co innego cieszyć się jak któraś z naszych staraczek zafasolkuje :-D to jest radość że kolejnej z nas udało się . Buziaczki przesyłam na dzionek :*:*:*
a tak po za tym najlepszego z okazji dnia dziecka bo przecież wszyscy jesteśmy dziećmi chociaż mamy te .... lat ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Tak, tak, tak... Ja podpisuję się pod każdym postem powyżej. "Staramy się" to coś innego jak "Jestem w ciąży" :D "Helloł! Garyśka! Ja pitole"

Do góry