reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej malami! Dawno Cię tutaj kobitko nie było! Któraś stosowała ten lek i ponoć dobry. Ale poczekaj aż faktycznie, któraś się wypowie co brała. :-) Poza tym co u Ciebie?

Przepraszam dziewczyny za moje uniesienie, ale jak widzę tego typu hołotę wkraczającą na ten wątek po to by się pochwalić jak 5letnie dziecko to mnie nerwica bierze i sypię wiązankami.
Mnie bardzo przykro się zrobiło z powodu Amalfi, Pok, Jagi czy Asiolka. Wchodzi to takie i wcurwia człowieka od samego wejścia... Boże, dałeś mózgi a widzisz że część ludzi nie używa i nie grzmisz!

Hej.U mnie ciągłe staranka,tzn własnie powoli kończy sie @, ale nie wiem czy w tym miechu coś z tego będzie bo mój TZ leczy sie na grzybka,pewno ja go zaraziłam,ale jeszcze jest troche czasu to moze sie uda:)Dopiero 6 dc wiec jest czas.
Dopadaja mnie chwile zwątpienia, ale nie poddaję się:) W tym cyklu wogole mam jakąś dziwną temperaturę, bo spadła mi do równych 36 st.C( starsznie niska) Zobaczę co będzie po owu.:tak:

reklama
Hej.U mnie ciągłe staranka,tzn własnie powoli kończy sie @, ale nie wiem czy w tym miechu coś z tego będzie bo mój TZ leczy sie na grzybka,pewno ja go zaraziłam,ale jeszcze jest troche czasu to moze sie uda:)Dopiero 6 dc wiec jest czas.
Dopadaja mnie chwile zwątpienia, ale nie poddaję się:) W tym cyklu wogole mam jakąś dziwną temperaturę, bo spadła mi do równych 36 st.C( starsznie niska) Zobaczę co będzie po owu.:tak:
No to ja trzymam mocno kciuki by się Twój wyleczył szybciutko. A z tempką, kończy Ci się @ może dlatego taka niska.
Jak będzie się utrzymywać przez większość cyklu taka niska, to radzę sprawdzić hormony.
Zaglądaj do nas częściej, dobrze wiesz że dziewczyny Cię podtrzymają na duchu :-)

Na forum znowu gorąco;) ale zgadzam się z Wami, takie wpisy sa zupełnie bez sensu...Ty bardziej, że jest masa innych wątków na których można smialo i z aprobatą innych forumowiczek dzielić się swoimi radościami z racji bycia w ciązy, inaczej kiedy tutaj zaczynasz się starac i sie udaje i wtedy to jest nowina - takich wiadomości ma tu być jak najwięcej:):)!
Ja dziś już prawie zrobiłabym kolejny test, ale mnie mój dzielny mąż powstrzymał...Zobaczymy jak bedzie jutro...pewnie też bedzie mnie korcić;)

Witam Kochane !!

Nie uwierzycie ale udało mi sie wszytsko przeczytać ;p Niektore posty tak przelotem ale udalo sie ;p

Lovka gratuluje tytulu :):*

Vani twoje testy sa cudowne :)) Wspanialych 9 msc :)

ael kobietko widze bojowe nastawienie :)) Najpierw temat ortografii ( ja robie sama sporo bledow z gory przepraszam), pozniej komentarz "cieszacej sie z zajscia" :)) Ale popieram :) Ps. nie wspomnialas o mnie a tez krew mnie zalewa na takie wpisy :))))

Ja siedze w pracy, zakowam do egzaminu i własnie skonczylam @ ;p

Tak, tak, tak... Ja podpisuję się pod każdym postem powyżej. "Staramy się" to coś innego jak "Jestem w ciąży" :D "Helloł! Garyśka! Ja pitole"
o szok Lovka przez ciebie się ze śmiechu oplułam :)
A tak na marginesie to wczoraj byłam u gina i już wiem ko we mnie siedzi ;)) Chce któraś wiedzieć czy nie ciekawi?? a może macie jakieś przeczucia :-)

Ostatnia edycja:
Macie racje, zadzwonie do ZUS i zapytam, noo ale z tego wychodzi żebym dostała przyzwoite macierzyńskie to muszę pracować....ech

Magdalena super, gratulacje:-) wiedziałam że będzie ok:tak:
Lovka wiesz zawsze coś będzie. Teraz jest nowy samochód, potem będą wakacje, mieszkanie, praca.....ale skoro oboje tego chcecie;-)
M85 witaj:-) 2 miesiące to jeszcze króciutko...a może w tym się uda. Ja nie miałam żadnych przeczuć, byłam pewna że się nie udało a jednak będzie dzidzia. Póki nie ma @ jest nadzieja
Dagne:-) dzięki. Na pewno wszystko będzie dobrze. nie denerwuj się
Ewika nooo wiesz?? jeszcze pyta....mów szybko

reklama
Do góry