reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Gratulacje kochana !!
Ael śliczny brzusio i mi też chłopcem pachnie.
A ja się przeziębiłam i normalnie wszystko mnie boli a z nosa litry lecą, jeszcze do gina nie mogę się dodzwonić i nie wiem czy mogę coś wziąść bo temp mierzyłam i 37,6 niby nie wysoko ale licho wie jak to do dzidziusia się odnosi ;/ buu...
co do L4 to jestem od początku i bardzo się z tego ciesze :-)

Ewika zawsze możesz wziąć panadol na zbicie gorączki, to nie szkodzi maleństwu
a o te zwolnienia to się dowiem

pyscek nie zaniedbuj zdrowia, zwłaszcza, że boli Cię brzuch

Vanila ja gdybym mogła to bym pracowała do końca, pracę mam ok, ale rozważam możliwość porodu za granicą, oczywiście jeżeli z fasolką wszstko jest ok i zdrowo urośnie

Ostatnia edycja:
reklama
Donia, będę również wdzięczna za wiadomości, bo zgłupiałam :) choć w sumie lepiej by mi było, jakby się chorobowe nie liczyło, bo miałabym więcej, bo wiadomo, przy systemie premiowym na l4 zawsze niższe dochody.

Pyscek
, idź koniecznie, jak najszybciej, nawet prywatnie, przecież potem nie musisz znowu prywatnie

Cześc dziewczyny...Nadrobiłam Was dzisiaj. Wczoraj Was podglądałam ale nie miałam ani humoru ani weny na pisanie. Zły dzień miałam:(

Pyscek u mnie tez sie spóźnia dość długo okres...:/ nadal brak @ miałam iść dzisiaj do lekarza ale okazało się ze urlopik ma... Ehhh mnie na szczęscie przestał boleć brzuch . Na początku ten ból był straszny....Niby dobre te cykle miałam a tu zaś to samo.... zaś opóźnienia ... Wrrr jak ja tego nie lubięęęę:/

Lovka Gratuluję ! pani mgr ! :):):)

Ael brzusio ŚLICZNY!! Ahhhh zakochałam się w nim..........:wink:

Cześc dziewczyny...Nadrobiłam Was dzisiaj. Wczoraj Was podglądałam ale nie miałam ani humoru ani weny na pisanie. Zły dzień miałam:(

Pyscek u mnie tez sie spóźnia dość długo okres...:/ nadal brak @ miałam iść dzisiaj do lekarza ale okazało się ze urlopik ma... Ehhh mnie na szczęscie przestał boleć brzuch . Na początku ten ból był straszny....Niby dobre te cykle miałam a tu zaś to samo.... zaś opóźnienia ... Wrrr jak ja tego nie lubięęęę:/

Lovka Gratuluję ! pani mgr ! :):):)

Ael brzusio ŚLICZNY!! Ahhhh zakochałam się w nim..........:wink:

a ile Ci się spóźnia ??

Mineralna widzę, że jesteś już w 10 tygodniu i chciałam się zapytać czy coś już po Tobie widać??? Bo jestem strasznie ciekawa... ja też czekam na brzuch i cały czas odliczam kiedy będę mogła się chwalić

Lovka ja mam zamiar iść już od lipca na L4, wiem, że to wcześnie ale ja mam bardzo stresującą pracę i wolę posiedzieć w domu i wykorzystać ten czas dla siebie i mojego maleństwa

dziewczyny a co Wy na to, żeby stowrzyć nowy wątek dla "postaraczkowych pierwszy raz"? trochę tu zaśmiecamy wątek staraczkom a może One wcale nie chcą?
ja nie umiem stworzyć nowego wątku, a jak Wy widzicie ten pomysł?

ma_gdalena a czy Ty już byłaś u gina i widział serduszko? pewnie pisałaś o tym, ale nie pamiętam
ja już mam jakiś wystający brzuch, nie mogę nosić wielu ubrań ale on jest raczej taki nabrzmiały nie wzdęciem i nie dlatego, że coś tam urosło, a raczej tak jak przed @

Doniu nie ma sensu tworzyć nowego wątku wystaranych, bo są te wątki miesiącowe, i tak tych wystaranych mało pisze tutaj. A staraczki wcale nas puścić nie chcą, zapytaj :-D

reklama
Do góry