reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Donia nie do Radomia do miasta obok mojego ;-) nie dałabym rady tam sama być tyle czasu :-p
Ael nie no coraz piękniejszy brzusio i na pewno chłopak będzie :-)

Wiem o co Ci chodzi :) U mnie koleżanki wracały do pracy, żeby mieć więcej, bo też mamy system premiowy. Ale sama już zgłupiałam, bo jedni piszą, że się liczą miesiące na l4, inni, że nie...

Do dziewczyn pracujących...chcecie pracowac do końca ciąży jak dacie radę? mnie się to nie uśmiecha i koło 5 miesiąca chciałabym już iść na l4....
nie wiem czy to nie wczas jeśli będę się dobrze czuła...same problemy z tą pracą:dry:

reklama
Witam dziewczynki:)

Zrobiła test, i przez pierwsze 2 minuty nic.....wyszłam z łazienki bo przykro mi się zrobilo, ale oczywiście szybko wróciłam bo nie wytrzymałam:-p no jest, na początku taka bladziutka jak tamta ale teraz już bardzo wyraźna i nawet czerwona:-):-) jejku ale jestem szczęśliwa, ale cierpliwie do miesiączki:-D

Dziękuję za wsparcie:-)
Gratulacje kochana !!
Ael śliczny brzusio i mi też chłopcem pachnie.
A ja się przeziębiłam i normalnie wszystko mnie boli a z nosa litry lecą, jeszcze do gina nie mogę się dodzwonić i nie wiem czy mogę coś wziąść bo temp mierzyłam i 37,6 niby nie wysoko ale licho wie jak to do dzidziusia się odnosi ;/ buu...
co do L4 to jestem od początku i bardzo się z tego ciesze :-)

Do góry