reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
EWika od początku ciąży jesteś na l4? i nie robili Ci żadnych problemów w pracy? kurcze też bym chciała bo ja pracuję w sklepie i muszę się nadźwigać koszy z chlebem, chociaż teraz staram się bardzo oszczędzać to jednak to jest męczące

Ael no pewnie że was nie puścimy !!
Pyscek mi już 11 dzień @ się spóźnia :( a miałyście już tak bo ja 1 raz :(:(
Też mnie boli podbrzusze tzn. tak kłują jakby jajniki ale tylko wieczorami i przechodzi to w pachwiny.. Sutki troche bolą i nie wiem o co chodzi.. Dobrze że w środe do tego ginka ide :):)

Doniu niestety ale na szczęscie już jutro idę na pierwszą wizytę bo dowiedziałam się dwa tygodnie temu w poniedziałek i we wtorek dzwoniłam do mojego lekarza i termin dopiero na 31.05 - niestety takie terminy, i tak szybki mnie wcisła bo normalnie się czeka 3 tyg :) ale tak czekam na to jutro, że aż mnie rozpiera :D A co do brzuszka to ja też mam takie ciasnawe spodnie, szczególnie jak siedzę to muszę się rozpinać... ale już chciałabym mieć taki widoczny, nie chce się chwalić ale dzisiaj mam urodzinki i przyjaciółka dzwoniła czy chce krem na rozstępy czy bluzkę na taki ładny brzuszek... :D wybrałam bluzkę!!!

gochaa mi dawno temu potrafił się tak spóźniać okres.... To dostawałam luteinę.. kiedyś sięwkurzyłam zmieniłam gina i tez mi dawała luteinę ale bralam ją od 21dc przez 5 dni.. i tak przez kilka miesięcy i unormowała mi cykle.... a tu zaś :/

Gocha a Ty kiedy ostatnio robiłaś test?

Pyscku a może powtórzysz test co? Było kilka przypadków, że test w dniu @ pokazał jedną kreskę a kilka dni później były 2 i fasola.

reklama
Vanilia może jak powiesz w pracy, że jestes w ciązy to wezmą to pod uwagę i będziesz miała taryfę ulgową
ja jak powiedziałam mojej szefowej to nawet walizki za mnie targała i wózek w sklepie pchała (to już chyba lekka przesada) :)

ma_gdalena to 100 lat mamusiu i wszystkie naj z okazji urodzinek, a przede wszystim zdrowej i pieknej dzidzi

pyscek Ael dobrze mówi, powtórz test

Ostatnia edycja:
Do góry