reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja robiłam 4 dni po @ i była 1 :( co prawda było to po południu ale to nie ma znaczenia. Ja też znam kilka przypadków że tydzień po spodziewanej @ była 1 póżniej po 3 dniach też i dopiero po 2 tygodniach były dwie :) Także jakąś małą nadzieję mam zobaczymy co lekarz powie;p

Pyscku no jeśli chcesz zrób teraz. Jeśli wyjdzie jedna kreska, to masz zakaz smutania się, ja Ci jawnie zabraniam. Wtedy potulnie idziesz do gina i spowiadasz się, ok?

Witam wieczorem babki ;-)

donia, za takie glupoty,że nowy wątek zrobicie to powinnas za kare wstawić zdjęcie brzucha :-p i wyslac fluidy dla tych co po @ są i jedne kreski mają,żeby im dwie krechy wyszły ;-)

ja mam dziś znowu do d*** dzień :-(

Pysek kurde po test zasuwaj:) ja tu pewnie do terminu @ zrobie jeszcze z 4 testy :) a potem jak cos sie bedzie spóźniać albo moze wyjda jakies bladziochy, to pewnie tez bede codziennie robic zeby sie upewnić:) a Ty w dzień @ ostatni raz zrobiłas i mija juz 12 dzien i nie powtórzyłaś!!! nawet mnie nie denerwuj!!!!:):) przeciez to sie czesto zdarza ze nawet w dniu @ nic nie wychodzi, nawet i dzień czy dwa po terminie @, ale teraz to juz na pewno by sie pojawiała druga kreska!!! Oczywiście, może powodem braku @ nie jest fasolka, ale tak siedziec w niepewności, prosze mi tu natychmiast sie poprawić!:):):):)

Magda, a czemu do d...? Dlaej porblemy i dołki z pracą, czy tak ogólnie Ci źle jest? sle słodziutkie przytulaki dla Ciebie:) U mnie tez ostatnio nie najlepiej, zresztą troszkę sie Wam w piątek pożaliłam, ale żadna nie pociągnęła tematu no i może dobrze, pochlipałam pochlipałam i przeszło, ale bywało dużo lepiej...

Ostatnia edycja:
reklama
Pyscek, no wiesz, starasz się, a testa nie powtórzy... fochnę się jak Ael i tyle będziesz mieć :p

Też jestem od początku na zwolnieniu i mi bosko :)

Do góry