reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dagne no pójdę jak karze
a jako, że wróciłam do Polski to proszę o wycenę na priv :)

kwiatuszek nic się nie stanie jak raz nie zmierzyłaś, kontynuuj mierzenie i zapisuj, jak będą 4 pod rząd wyższe to w pierwszym dniu wyższych była owulacja
korzystasz z jakiegoś programu?

reklama
kurcze ja nic z tego nie rozumiem
u mnie jest tak, że do maja 2011 zarabiałam więcej niż będę zarabiała teraz do końca roku i zastanawiam się czy na tej wizycie u gina wziąć już pierwsze zwolnienie, krótkie takie tylko żeby odciąć te 12 lub 6 poprzednich miesięcy

A ja wam zdjęcie miałam pokazać...zapomniałam XD
To chce, któraś zobaczyć?

Donia a jeśli możesz, zapytaj księgowej czy kadrowej z firmy gdzie pracujesz, jak wygląda konkretnie taka sytuacja. W końcu takie osoby powinny wiedzieć.

Lovka gratuluje tytułu!!!
Ael ty waleczna istoto....dawaj zdjęcie:)
A ja mam do wszystkich juz zafasolkowanych pytanie, czy kuło, bolało was mocniej podbrzusze, bo ja wiem ze mogę sobie wkręcać, ale mam wrażenie ze wcześniej tak nie miałam...bolało w okolicah owulki, potem przerwa i chwile przed okresem, zresztą wtedy ten ból jest troszke inny, a dziś tak strasznie mnie zaczęło bolec w lewym jajniku ze nie mogłam usiedzieć...i miałam takie wrażenie jakby mi cos chlusnąć miało...bardzo się przestraszyłam...i oczywiście zupełnie bez sensu po przyjsciu z pracy o godzinie 18!!?! zrobiłam test...ale mówiłam Wam, że ja stara i głupia jestem:) oczywiście wyszła jedna kreska ale czego się spodziewać kiedy do @ teoretycznie ponad tydzień no i sik był zdecydowanie nieporanny:) No i tak jestem ciekawa czy moge miec choc małe nadzieje, ze cos tam u mnie kiełkuje?

Paluszek no za wczesnie żeby cokolwiek powiedzieć, test w 7 dpo nawet z porannego moczu nie wyjdzie
dziś mogło być zagnieżdżenie i może stąd ten ból
mnie bolało podbrzusze jak na @ ale troszkę wyżej ale test pozytywny wyszedł dopiero w 12 dpo

Ael prooooszę

Klari jak ktoś nie pracował przed ciążą to raczej nic mu się nie należy, dlatego lepiej chociaż ze 3 miesiące popracować

reklama
Paluszku ja Ci paluszki odrąbie za robienie tak wcześnie testu!!!!!!!

Słuchaj w moim "zajściowym" cyklu owulkę miałam dosyć bolesną, po tygodniu przez 3 dni właśnie pobolewał mnie lewy jajnik, kłuł ciągnął. No i potem test dzień przed @, pozytyw. Ale tak naprawdę te bóle nie są regułą. Możesz mieć i może oznaczać fasolkę, a może być ból a fasolki brak.
Poczekaj Ty niedobra cholero po terminie @ i testa! A nie tak wcześniej. Pewnie, że zobaczysz jedną kreskę bo jest za wcześnie!!

Zaraz dam zdjęcie, mam ważną rozmowę z moim kolegą na gg i nie mogę go zostawić. Dajcie ano kilka minut, może kilkanaście.

Do góry