reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael jakie to jest uczucie nosić w sobie dzidzie? <marzy>
Można wyczuć główkę dotykając brzusia?

:-)
Olcia trudno opisać odczucie, no tak jakbyś miała "obcego" w sobie :-D. Ale wiesz jest się z tym swoim brzuchem 24/7 to się po prostu kobieta przyzwyczaja z samego zasiedzenia XD.
Można wyczuć ciałko, a tak poszczególne, rączkę, stópkę czy główkę, może za parę tygodni jak dzidzia urośnie. Poza tym pewnie ta góreczka, to była właśnie główeczka maleństwa :-)

Jak zrobię na szybko obiad i opieprzę teścia to pokażę wam zdjęcie dzisiejszego rozepchanego brzucha.

GRATULUJE LOVKA!!!! TY KUJONIE! Z kujonami się nie zadaje XD

Vanilia na betę lepiej iść na własną rękę a nie czekać na zbawienie boskie ze strony od doktora, bo to wiesz nigdy nie wiadomo. A tak dla własnego spokoju zrobisz 2 badania i z głowy :-D

Atan, rzęsy jak rzęsy no czym to się zachwycać :p

Ostatnia edycja:
reklama
Ael dzwonię do mojej siostry de facto inż mgr pochwalić się, że mam tytuł przed nazwiskiem, a ona do mnie z żartem "Bycie magistrem, a bycie mądrym to dwie różne rzeczy" ;D No zabiłabym cholere :D Dobrze, że to już za mną ;)
Dziewczynki, nadrabiam Was ;D

Lovka fajną siostrę masz :-D
Ale trochę w tym racji jest. Nie że ubliżam komukolwiek z tytułem, ale Ci którzy naprawdę są inteligentni (czyli Ty kochana Lovciu) takich ludzi jest mało. A tych, którzy tytułem cwaniakują niestety przybywa...

No moje maleństwo dostało pomidorka i teraz kopie :-D Lubi pomidorki, lubi jak mamusia XD

Vanilla dokladnie zrob bete na wlasna reke, bo nic nie da jak lekarz CI ja zleci, poza tym wizyta u lekarza to pewnie dopiero w 6-7 tygodniu, a teraz popatrz czy ladnie betka przyrasta.
Aerleda, mi tez tak brzuch sie wybrzusza, cudowne uczucie. Czuje jak np sie rozciaga, skacze po pecherzu, a dzis czulam dwie goreczki wiec wnioskuje ze malec wypial sie znowu dupka i glowa. Fantastyczne uczucie! Wiem ze pozniej to mozna normalnie nozki i raczki lapac.
Pozarlam truskawki, musialam sie zwlec i biec do sklepu po nie. A teraz zajadam sie chrupkami serowymi.

Oczywiście, że masz rację ;)) U mnie na studiach kupę było takich 'naukowców' :D Ale ja z nimi nie trzymałam. Myśmy mieli taką luźnią paczkę /czasami nam się chciało, a czasami nie/ ;D Nie jestem kujonem - nigdy nie byłam ;D Nie lubię przedmiotów humanistycznych i zawsze byłam z tego noga, a język angielski, matematyka i fizyka mi szły ;D
Olcia Na razie mam w planach dzidzię, a doktoratu nie robię - nie jestem aż tak ambitna... Haha... Idę zupkę zjeść ;D

Gratuluję Lovka :)

Ale mi się dziś nic nie chcę. A wyjęłam czerwone mięso na obiad, znowu będę robić i wymiotować na zmianę, bo mi nawet zamrożone śmierdziało...

hej dziewczyny, chyba Was nie nadrobię
jakieś nowe fasolki?
ja dziś zrobiłam betę, ale u mnie niestety robią tylko z moczu, byłam bardzo niepocieszona, oczywiście wyszło pozytywnie ale nadal nie znam poziomu, muszę jutro jakieś inne laboratorium znaleźć
a mnie też wszystko śmierdzi i kawka dziś nie smakowała

Lovka – GRATULACJE!!! :-D widzisz, niepotrzebnie się denerwowałaś :-)

Vanilka- teraz szczególnie zdrowo musisz się odżywiać :-D

Ael – no nie mów, że można wyczuć rączki i nóżki Maleństwa?? :-D jej to chyba trzeba przeżyć na własnej skórze :-)

Big :-) oj oj Tobie też troszkę zazdroszczę tych odczuć :-) ale dbajcie o swoje Brzuszeczki kochane :-D

Donia –eeee śmierdzi, zniesiesz to ;-) byle Dzidziulek dobrze się miewał :-D

reklama
Witajcie laseczki.Ja juz po pracy nawet było ok dzis.Chyba mi nie uwierzycie ze spałam wczoraj asz godzin tylko ze wstaniem na siku,nawet głog mnie nie obudził.
Jutro ide na ierwsza wizyte z nadzieja ze bede widziec dzidzie.

Do góry