reklama
Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
mm widzę , że prawda w oczy kole ... ale żeby aż tak ?
Dziewczyny no stress Wasze dzidzie potrzebują spokoju
Znacie może jakieś fajne filmy (thriller,dramat, kryminał ) ?, nie musi być najnowszy .
Znacie może jakieś fajne filmy (thriller,dramat, kryminał ) ?, nie musi być najnowszy .
No dawno mnie nie było ale widzę że na każdym forum są jakieś kwasy, ale fakt zazwyczaj każda przeglądarka podkreśla błędy nie wiem jak jest z tymi w tel.
Wzięłam się za remont pokoju i się załamałam bo się okazało że zejdzie z tydzień dłużej niż zakładałam no i sama muszę go zrobić bo mąż całymi dniami w pracy a dzisiaj już mi się w głowie zakręciło od tego kurzu i boli mnie kręgosłup więc na dzisiaj koniec:-)
Wzięłam się za remont pokoju i się załamałam bo się okazało że zejdzie z tydzień dłużej niż zakładałam no i sama muszę go zrobić bo mąż całymi dniami w pracy a dzisiaj już mi się w głowie zakręciło od tego kurzu i boli mnie kręgosłup więc na dzisiaj koniec:-)
donia 1980
ja w samolocie oglądałam Przygody Guliwera, uśmiałam się jak głupia
a i podobał mi się jeszcze Czarny Anioł
a tak poza tym to ja nie filmowa jestem
a i podobał mi się jeszcze Czarny Anioł
a tak poza tym to ja nie filmowa jestem
Pyscek
:)
Je je je ... Wita Was dzisiaj mgr Aleksandra S. vel Lovka ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Dzięki za kciuki :****:*:**:*:*:***:*:*:*:**:*:****:*:***:*:*:*:***:*:*:*:***:*:*:**:*:**:*****:*:*:*:**:*:*:*:*:*
Gratulacje Pani mgr :-) :*
Ooollcciiaaa
Beata współczuje Ci , ja dopiero co skończyłam remont , a jeszcze teraz się okazało , że będziemy się zamieniali na większe mieszkanko... i znowu remont :| .
Jedyne co jest fajne to już uczucie po remoncie , że samemu odwaliło się kawał dobrej roboty
Jedyne co jest fajne to już uczucie po remoncie , że samemu odwaliło się kawał dobrej roboty
donia 1980
e to ja też przegapiłam
no wielkie gratulacje, a teraz to już tylko ciężka praca
no wielkie gratulacje, a teraz to już tylko ciężka praca
No cóż masz rację, prawda w oczy kole i jak widać koleżanka Fiona nie potrafiła jej znieść, ale cóż...mm widzę , że prawda w oczy kole ... ale żeby aż tak ?
Wiesz mogę Ci polecić "Nostalgię anioła", "The Blind Side" (Wielki Mike - jak dla mnie genialny film), "Sekrety i grzeszki" z tego roku, "Tamara" fajna angielska obyczajówka, raz obejrzałam w paśmie nocnym na tvp1 fajny dramat "Dziękuję, Zoe" (Cherish) bardzo fajny film, a z dramatów to jeszcze polecam "Frankie", albo "PS. Kocham Cię" (przy tym filmie non stop ryczałam).
E ja na pewno nie będę się przenosić mi mąż by pomógł ale niestety nie ma kiedy więc muszę sama a przyznać muszę że teściowa zapuściła troszkę ten domekBeata współczuje Ci , ja dopiero co skończyłam remont , a jeszcze teraz się okazało , że będziemy się zamieniali na większe mieszkanko... i znowu remont :| .
reklama
donia 1980
Ael Ty pewnie na wszystkich ryczysz bo Ci hormony skaczą
a wiecie, co mi żadna przeglądarka nie podreśla błędów, gdzie się to ustawia
czasem tylko szkoła wystarcza
a wiecie, co mi żadna przeglądarka nie podreśla błędów, gdzie się to ustawia
czasem tylko szkoła wystarcza
Podziel się: