reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Truskawka rączki czy nóżki można wyczuć ale jak ciąża będzie bardziej starsza. W końcu dzieciątko uwielbiam po brzuszku mamusi od środka jeździć wszelkimi kończynami tak, że widać na skórze zarys :-D

Big no widzisz to mamy pchające i ruchliwe dzieciątka. Ale ja nadal twierdzę, że mam jakiego wielkoludka w sobie :-D

reklama
Witajcie laseczki.Ja juz po pracy nawet było ok dzis.Chyba mi nie uwierzycie ze spałam wczoraj asz godzin tylko ze wstaniem na siku,nawet głog mnie nie obudził.
Jutro ide na ierwsza wizyte z nadzieja ze bede widziec dzidzie.

kurcze fiona robisz takie bledy ortograficzne, ze az mnie oczy bola
fajnie ze zobaczysz malucha, ja dopiero w 7 tyg. sie wybiore

WIEDZ ze nie tylko JA robie błedy.....Nie uwarrrzałam i dla tego.Nikomu to nie przeszkadza tylko Tobie....Jak Cieoczy bola to nie czytaj
Fiona może trochę kultury. Donia zwróciła Ci tylko uwagę na i tak faktycznie istniejący problem z Twojej strony, ale zrobiła to w miarę przyjmowany sposób, a przecież nie musisz od razu za to naskakiwać. Co prawdą jest robisz duże błędy co dziwi mnie bo jeśli używasz jakiejkolwiek przeglądarki, powinna Ci podkreślać błędy na czerwono. A jeśli podkreśla to wiesz fajnie byłoby je poprawić, by tam w oczy wszystkich innych użytkowników nie kłuło. To, że nikt Ci tego nie wypomniał to nie znaczy, że tylko Donii to przeszkadza, bo akurat napisała o tym.
I następnym razem się nie unoś bo to nie ma żadnego sensu ani celu.

Napisałam co myslałam....Na pewno nie krzywdzac tym nikogo.Jak wam to przeszkadza to moge z tad zniknac.....
Fiona w tym momencie to chyba Ci strzelają do głowy hormony. To, że nikt nie napisał do tej pory, że robisz AŻ takie błędy ort nie znaczy, że nikomu to nie przeszkadzało!
Dziewczyno, czytasz czasem to co i jak napisałaś?
Nie unoś się bo po kiego czorta, tylko po prostu postaraj się pisał poprawnie po polsku, zgodnie z zasadami ortografii i interpunkcji.
Idź przejdź się na spacer to trochę ochłoniesz.

ups nie wiedziałam, że aż taka dyskusja się z tego wywiąże
Fiona kłótliwa babka z Ciebie
Ael dziękuję za wsparcie
oczywiście wszystkim dziewczynom zdarza się robić błędy, tyle że niektórym bardziej :-)
Ael Ty to jednak jesteś kochana cmok

lepiej bedzie jak pojde na inne forum....Jest ich tysiace.KAZDY Z WAS ROBI BŁEDY ORTOGRAFICZNE
Kobieto, jeśli jak wg Twojego profilu masz 28 lat, to zachowuj się na swój wiek a nie jak rozwydrzona nastolatka. I zacznij przyjmować krytykę jak normalny człowiek a nie stoisz afrontem bo ktoś ośmielił się skomentować Twoje błędy! Opanuj się dziewczyno!
Nikt z nas tutaj nie robi takich błędów do których naprawdę byłby potrzebny kryptolog by poprawnie rozszyfrować.

reklama
dobra dziewczyny, nie unośmy się
Fiona zwracaj uwagę jak piszesz a Ael też niech się nie denerwuje bo dzieciaczek będzie kopał :)
uhh te hormony, ja na mamusi się wyżyłam

Do góry