reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lovka ja jak już bym miała brać ślub teraz to na razie cywilny bo mam swój wymarzony i trochę najpierw trzeba trochę na niego zarobić i też bym chciała żeby nasze dzieciątko niosło obrączki nasze na poduszce :-).
Ael he he zawzięta jesteś ;-).
A wy drażnijcie ją dalej to w ogóle się tu już nie pokaże :-D
Lovka dobranoc ;**** Będziemy pamiętać :happy:

reklama
pamietamy nasza przyszla pani mgr trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dobra kochane milo sie gadalo ale pora isc spac buziaki :-* owocnej nocy ;-)

Alredka przykro mi z powodu tych truskawek specjalnie dla ciebie do konca tego tygodnia nie zjem ani jednej !!!

Ostatnia edycja:
Atan dobranoc kochaniutka ;** i trzymam kciuki żeby żołnierzyki zrobiły swoje ;-). &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja dziś zjadłam jedną truskawkę i nie była za bardzo słodka bardziej taka bez smaku

Ja też uciekam Dobranoc :**

Ostatnia edycja:
A wy drażnijcie ją dalej to w ogóle się tu już nie pokaże :-D
Masz świętą rację XD

Już trochę mi lepiej, grzeczne jesteście.

Tak się dziś najadłam 3ma kanapkami z wędlinką papryką i sałatą, że dogorywałam z pełności przez 3 godziny! Szok!
Facet wziął mnie w ręce i chciał mnie przytulić a mnie jak nie zamdliło, aż musiałam się nie ruszać przez minutę i przez ten czas dzieciaczek mój zaczął mnie kopać...Ehh i malutki przeciw mamusi :((((

Ojoj skreśla biedna <glaszcze> ja mysle że mały mowil że mu nie smakowalo... dobranoc jeszze raz :-)

Czy Wy spać nie możecie ? :-) ja wczoraj cały dzień na nogach, nie miałam ochoty na nic..ale mój mnie naciągnął na małe conieco ;-)

Nie wiem która wstawiała zdjęcie oczu.. booskie :-)

śliczne te bobaski :) ja już wcześniej robiłam ale myślałam , że każdemu takie samo zdjecie się pokazuje ;p Moje jest jako miniaturka profilu ale wkleję tu większe;p Dzidzia(2).jpg

Ael może nie za dużo tylko za mało i dopominał się o więcej :p , kiedy będziesz wiedziała czy chłopiec czy dziewczynka ??

hihi miło mi tu przeczytać ,że nie jestem najmłodsza :p ,

Fajna ta stronka z tymi dzieciaczkami.
Vanilla gratuluje II kreseczek!
JA tez uwielbiam truskawki i czekam na nie!
Wczoraj sie opalalismy nad woda, ja oczywiscie z zakrytym brzuszkiem, i jestem taka spalona, ze stanika nie ubralam bo mnie tak ociera.

reklama
Hej kochane ;) u mnie już 11 dzień nie ma @. Martwie się coraz bardziej. W środe ide do ginka :) Najbliższy termin jaki znalazłam !! I chyba umre do tego czasu bo już wszystkie choroby świata wymyślam sobie i nie liczę już na to że jestem w ciąży :( chociaż wszyscy mówią że to ciąża..

Do góry