reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Gocha wiem co czujesz.. bo też sie denerwowałam jak mi się @ spóźniał.. ale będzie dobrze ;-) środa już niedaleko ;-)

Ooollcciiaaa śliczny bobasek :) piękne ma oczka :)

u mnie nadal brak @ :-( już nie wiem co mam myśleć ... spóźnia mi się już 12 dni poczekam jeszcze do jutra, a jak nie przyjdzie to lecę się zapisać do gina :-(

Ostatnia edycja:
Pyscku zrób jak Gocha idź do gina, bo to wiesz, jeśli test negatywny to nie wiadomo co może być powodem spóźnienia się @.
Trzymam dziewczyny za was kciuki, żeby to się nie okazało czymś groźnym.

Ja dziś wyjątkowo czuje się dziwnie wypchana, brzuch mi tak wywaliło do przodu. Rano leżałam i się dzieciątko mi wypchało z jednej strony tak, że powstała "góreczka" :-D

Witam Kobietki po weekendzie :-D co tam u Was słychać po weekendzie? ;-) u mnie zaczęło się lato :-D jest tak gorąco, że w domku wysiedzieć nie można :-D a w weekend byłam z moim K. na zawodach modelarskich!! :-D ale fajowo było :-D i oryginalni ludzie :-)

Mam nadzieję, że wszyscy pochorowani już wyzdrowieli (?) :-D

OOoo :-( a ja nie mogę sobie sprawdzić jak będzie wyglądać Nasz Dzieciaczek :-(

Atan – kochana nie kupuj nic do przodu, będziesz później tylko w kółko o tym myśleć, i myśleć. Okazji na pewno nie braknie i jak będzie trzeba to się zawsze jakaś znajdzie :-)

Lovka – trzymam &&&& mam nadzieję, że bronisz się dzielnie :-D

Ael jakie to jest uczucie nosić w sobie dzidzie? <marzy>
Można wyczuć główkę dotykając brzusia?

:-)
A mnie łapie alergia dla odmiany :eek:

Je je je ... Wita Was dzisiaj mgr Aleksandra S. vel Lovka ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Dzięki za kciuki :****:*:**:*:*:***:*:*:*:**:*:****:*:***:*:*:*:***:*:*:*:***:*:*:**:*:**:*****:*:*:*:**:*:*:*:*:*

magda ja wstawilam zdjecie oczkow ;-) wiec dziekuje ;-) ale odezwe sie do was dopiero wieczorkiem bo musze szybko cos zjesc i do pracy smigac ;-) buziaki kmilego dzionka mam nadzieje ze nic zlego z tego spozniania malpy sie nie okaze trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za was dziewczyny ;-) milego dnia ;-)

Lovka widzisz a nie mowilam ;-) gratuluję ;-) pani mgr ;-)

reklama
Cześć dziewczyny, ja właśnie wróciłam z pracy.....
na obiadek planuję rybkę z surówką, noo teraz to trzeba się zdrowo odżywiać:-)

Powiedzcie mi w którym tygodniu trzeba zgłosić się do ginekologa? jak najszybciej?
Planuję jechać w przyszłym tygodniu, ie za wczas będzie?
I czekać aż mnie skieruje na betę i iść na własną rękę?

Donia napisz jak tam betka:-) trzymam &&&&&&&&
Atan ja tam nie wierzę w żadne zabobony, aczkolwiek nie wiem czy jest sens kupować już łóżeczko, później na pewno też będą jakieś okazje:-)
śliczna dzidzia

Lovka ale fajnowy bejbek, mi też śliczniutki wyszedł. haha....No GRATULACJE Pani Magister:-D

Klari......:shocked2:oooo kurde będziemy mieć te same dzieci......ahahaha wiesz podobno każdy ma gdzieś swojego sobowtóra:-p
Gocha już niedługo się dowiesz jaka tego przyczyna, 11 dni to okropnie długo...ale nie wmawiaj sobie chorób, moze jakiś mocny stres przesunął Ci @

Do góry