reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Atan ja mam chrzestną która ma dziecko, 2 prace i jeszcze studiuje tak że wiem że i ja dam sobie radę w życiu :-). A jak na tą chwilę to czekam na wyniki matury, egzaminy na prawko i egzaminy zawodowe a później zobaczymy jak to będzie :-). Właśnie głupie jest to myślenie ludzi, że jak młodzi ludzie biorą ślub to pewnie ze względu na dziecko.

dziewczyny miło się z Wami rozmawia i spędza czas, ale spływam do łóżeczka bo znów ból mi dokucza :(
Spokojnej nocki życzę buziale :*:*:*

Pyscek spokojnej nocy :*
Klari bardzo miło mi słyszeć, że w wieku 20 lat jesteś dojrzała... Teraz dziewczyny czekają bardzo długo by wziąć ślub i urodzić dzieciaczka. Cieszy mnie to, że jednak jest ktoś kto się poświęci w całości rodzinie.
Ja też byłam młoda jak brałam ślub, jak mój wtedy jeszcze chłopak mi się oświadczył, to moja mama była bardzo wystraszona, też myślała, że studiów nie skończę, zaraz w ciążę zajdę itd. Ale my cierpliwie przez narzeczeństwo czekaliśmy 2 lata do ślubu... Ślub się odbył, też pogłoski że w ciąży jestem, dlatego ślub tak wcześnie. Ślub był jak miałam 22 lata... Poza tym mi też się wydawało, że jestem dojrzalsza, że mogę już być mężatką. I wiesz co, nie żałuję. Skończyłam studia, jutro mam obronę pracy magisterskiej i żyję w szczęśliwym małżeństwie i jestem po prostu najzwyczajniej w świecie szczęśliwa!!!
Atan możesz to interpretować w ten sposób, ja nie mam nic przeciwko;))

Tak focha mam! Bo żadna marną truskawką się nie podzieliła, a ja te dwa dni na truskawkowym głodzie byłam! Dopiero dziś po południu dostałam słodkie truskawki, półlitrowy słoiczek! Normalnie dalej foch!

Tak focha mam! Bo żadna marną truskawką się nie podzieliła, a ja te dwa dni na truskawkowym głodzie byłam! Dopiero dziś po południu dostałam słodkie truskawki, półlitrowy słoiczek! Normalnie dalej foch!

Ael Dziś wyszłam do ogródka mojej mamy, bo byłam jej zawieźć papiery i zerwałam pierwszą czerwoną truskawę, wielką :D:D:D Ah ale jej nie zjadłam, dałam siostrzenicy :D Ale mówiła, że pycha :D

Ael Dziś wyszłam do ogródka mojej mamy, bo byłam jej zawieźć papiery i zerwałam pierwszą czerwoną truskawę, wielką :D:D:D Ah ale jej nie zjadłam, dałam siostrzenicy :D Ale mówiła, że pycha :D
Taaa weeź i mnie jeszcze bardziej dobij! Jutro sobie w końcu pójdę na targ i kupie najsłodsze truskawy jakie sprzedają i z żadną się normalnie nie podzielę!

ojoj alredka biedna ty nasz a ja bym sie podzielila mowilam tylko ty zadalego mieszkasz ;-( jak bys byla z poznania to oczywiscie bym ci przywiozla ;-) alredka a tez chcesz zobaczyc zdjecia na facebooku ??

reklama
Do góry