reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
powiem Wam z kąd mój nick się wziął, otóż czasem mąż powie na mnie pyszczku od mojej buzi :-p i tak pomyślałam, że pyscek to dobry nick takie małe zdrobnienie ;-)

Dziewczyny, jutro mi powiecie czy ja mam ładnego pyszczka :D A jak nie to no trudno :D
Klari a czemu tak wcześnie się zdecydowaliście na maluszka? Nie chcesz studiów skończyć, nacieszyć się z ukochanym sobą we dwoje? :D Nie moja sprawa, oczywiście, ale ja myślałam, że 22 lata to za wcześnie na małżeństwo ;)) I wychodząc za mąż jeszcze się wahałam, ale jak składałam przysięgę to już byłam pewna, że to ten z którym chcę iść przez życie... Ale i tak z dzieckiem czekaliśmy ;D Heheh i nadal czekamy:)

Hah rzeczywiście :D Łoł :p A mój to wiecie skąd? :D Love to jest kochać po angielsku, a ja studiuję amerykanistykę więc Lovka, bo kocham mojego męża ;D

Lovka właśnie nie wiem jak to z tymi studiami bo do końca nie wiem czy chcę iść ale papiery składam na wszelki wypadek jak zawsze. Ja zawsze byłam bardziej dojrzała od rówieśników praktycznie każdy mi tak mówi. Po ponad 3 latach związku wiem, że to z Ł chcę spędzić resztę życia i z nim chcę mieć dzieci i oczywiście czuję, że jestem gotowa na to :happy:.

reklama
to dobrze ;-) ja ci powiem szczerze ze nie poszlam na studia ;-) i nie zaluje zrobilam studium i tez jestem zadowolona ;-) wazne to co ty cczujesz ;-) ze jestes gotowa ;-) ja jestem prawie 2 lata po slubie a w dniu slubu kazdy sie pytal poco dlaczego tak wczesnie slub itd. a moze w ciazy wymyslali a po slubie caly czas mi potem glowe truli gdzie jest dziecko czemu niemacie itd. a ja mowie bedzie czas i bedzie dziecko nie zawszeodrazu po slubie ludzie maja dzieci oni tego nie rozumieli dlatego nadal wszystko ukrywamy az nie bede w ciazy mam nadzieje ze sie wkrotce uda ;-)

Do góry