reklama
Pyscek
:)
Dziękuję Lovka :*
hehe ale mnie rozbawiłaś postem
hehe ale mnie rozbawiłaś postem
Pyscek
:)
powiem Wam z kąd mój nick się wziął, otóż czasem mąż powie na mnie pyszczku od mojej buzi i tak pomyślałam, że pyscek to dobry nick takie małe zdrobnienie ;-)
Dziewczyny, jutro mi powiecie czy ja mam ładnego pyszczka A jak nie to no trudno
Klari a czemu tak wcześnie się zdecydowaliście na maluszka? Nie chcesz studiów skończyć, nacieszyć się z ukochanym sobą we dwoje? Nie moja sprawa, oczywiście, ale ja myślałam, że 22 lata to za wcześnie na małżeństwo ) I wychodząc za mąż jeszcze się wahałam, ale jak składałam przysięgę to już byłam pewna, że to ten z którym chcę iść przez życie... Ale i tak z dzieckiem czekaliśmy ;D Heheh i nadal czekamy
Klari a czemu tak wcześnie się zdecydowaliście na maluszka? Nie chcesz studiów skończyć, nacieszyć się z ukochanym sobą we dwoje? Nie moja sprawa, oczywiście, ale ja myślałam, że 22 lata to za wcześnie na małżeństwo ) I wychodząc za mąż jeszcze się wahałam, ale jak składałam przysięgę to już byłam pewna, że to ten z którym chcę iść przez życie... Ale i tak z dzieckiem czekaliśmy ;D Heheh i nadal czekamy
Lovka właśnie nie wiem jak to z tymi studiami bo do końca nie wiem czy chcę iść ale papiery składam na wszelki wypadek jak zawsze. Ja zawsze byłam bardziej dojrzała od rówieśników praktycznie każdy mi tak mówi. Po ponad 3 latach związku wiem, że to z Ł chcę spędzić resztę życia i z nim chcę mieć dzieci i oczywiście czuję, że jestem gotowa na to .
reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
to dobrze ;-) ja ci powiem szczerze ze nie poszlam na studia ;-) i nie zaluje zrobilam studium i tez jestem zadowolona ;-) wazne to co ty cczujesz ;-) ze jestes gotowa ;-) ja jestem prawie 2 lata po slubie a w dniu slubu kazdy sie pytal poco dlaczego tak wczesnie slub itd. a moze w ciazy wymyslali a po slubie caly czas mi potem glowe truli gdzie jest dziecko czemu niemacie itd. a ja mowie bedzie czas i bedzie dziecko nie zawszeodrazu po slubie ludzie maja dzieci oni tego nie rozumieli dlatego nadal wszystko ukrywamy az nie bede w ciazy mam nadzieje ze sie wkrotce uda ;-)
Podziel się: