reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
szkoda ze niema alredki ciekawa jestem jaki jej by dzidzius wyszedl :-) a ona nadal obrazona ??

Klari ale Ty młodziutka jesteś... :zazdrosny: :D też bym chciała mieć 20 lat... Kiedy to było... :/ Oj jak ten czas leci ;)) Poczułam się staro w tym momencie :D

Aleksandra, ale nie Ola tylko Ala :D Miałam być Alą... i tata myślał, że od Ali jest Aleksandra, a nie Alicja czy Alina... Ale lepsza ta Aleksandra niż by miałabyć Alina ;D

Ostatnia edycja:
heh a ja w tym roku 24 :-) pyscek ile masz bo nie ma napisane albo slepa jestem :-p
no lepsza aleksanda
a u mnie miala byc Ines wiec uwazam ze chyba przez to imie bylam wczesniakiem i mama dlatego zapomniala imienia ;-) i powiedziala natalia ;-)a wczoraj mi mama powiedziala ze jak spytala sie pielegniarka o imie to jej odradzala bo podobno natalie sa nieusuchane ;-) zgadzam sie z tym ;-) ale mama na to ze wie ale juz zmieniac nie bedzie imienia ;-)

Ostatnia edycja:
She to jak będą już na świece to zobaczymy czy będą wtedy podobne :-)
Pyscek już odczytałam no i rzeczywiście śliczne też oczka :-)
Lovka ja jeszcze się nie czuję na to bym miała te 20 lat :-p Jakoś tak nie może to do mnie dotrzeć
a Ael się chyba obraziła o te truskawki o których tak wczoraj czy przedwczoraj pisałyście tak namiętnie :-D

Klari to co ja mam powiedzieć, jak ja już 24 :/ Staruszka jestem :) Pamiętam jak to x lat temu się zdawało maturę... Kiedy to było ...
Nieważne grzeczna czy niegrzeczna - każdy ma własne na to spojrzenie... Ale żeby dziecka nie skrzywdzić :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry