reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam :-)
powoli wracam po ciezkim 3-dniowym maratonie w pracy, staralam sie was troche podczytywac wieczorami ale nie jest to latwe :no:
Vanilka WIELKIE GRATULACJE!!! super :-)

reklama
A my przed chwilą wróciliśmy z grill od moich rodziców i Ł już smacznie śpi.
Mój dziś sobie darował mecz ale kolega miał go nagrać i jutro idzie do niego na mecz i na formułę.

już myślałam , że nie nadrobię tych wszystkich wpisów ... nie wchodziłam zaledwie trochę ponad jeden dzień i tyle do czytania :p
Vanilia ja również gratuluje i trzymam && żeby @ nie przyszła :):)
Załapałam chyba doła .... mężczyzna pojechał do sopotu na szkolenie...a ja siedzę, spijam martini i myślę o bobasku ,którego nie ma:( pisałam wcześniej , że dostałam okres a jest tak ze raz leci a później nie;/ ( wygląda jak plamienie), nie wiem czy mam iść do prywatnego czy czekać do 9 czerwca na wizytę;/

IMG_3197.jpga to jest mój Johny :)( musiałam się nim pochwalić:-))dziś to on dotrzymuje mi towarzystwa ...

A co do staników to kupuję w Bełchatowie na bazarku i nie narzekam :) są tanie i wytrzymałe :) Kiedyś kupiłam w Triumph wydałam majątek i nie wytrzymał nawet dwóch prań... zależy na jaki egzemplarz się trafi.... nie zawsze droższe znaczy lepsze :p.

witam widze ze dzisiaj malo pisalyscie ;-) ja dzisiaj widzialam sie w koncu z mamusia i dostala prezencik na dzien mamy ;-) spozniony ale wczesniej jej nie widzialam ;-) ucieszyla sie ;-) a tak to nic sie nie dzialo dzionek spokojnie minol rozchodzilam nowe butty juz nie cisna ;-) takie jak balerinki ale na obcasiku malym ;-)

Powodzenia wszystkim testujacym i milych owocnych przytulanek ;-)
Vanilia zrob testa ;-) trzymam &&&&&&&&&& bedzie ciemniejsza kreska napewno ;-)

Witam dziewczynki:)

Zrobiła test, i przez pierwsze 2 minuty nic.....wyszłam z łazienki bo przykro mi się zrobilo, ale oczywiście szybko wróciłam bo nie wytrzymałam:-p no jest, na początku taka bladziutka jak tamta ale teraz już bardzo wyraźna i nawet czerwona:-):-) jejku ale jestem szczęśliwa, ale cierpliwie do miesiączki:-D

Dziękuję za wsparcie:-)

Widzisz mówiłam że będzie ciemniejsza:-) gratuluje jeszcze Raz spokojnych 9miesięcy ci życzę:-)

Dzień dobry, ja jestem padnięta, goście poszli o 01.30 :) myślałam, że padnę ze zmęczenia ale jak wyszli to jeszcze szybko pozmywałam tą masę naczyń, mój K powynosił stoły i krzesła, które poznosiliśmy od całej rodzinki i ja szybko wytarłam podłogę wieć mogę się cieszyć dzisiaj od rana tym, że wstałam, jest piękna pogoda i mam czyściutko w domku :-)
Poza tym to dopadają mnie chyba mdłości... Tzn. narazie kończy się na tym, że jest mi przez chwilę niedobrze i tyle, dziś rano wstałam to miałam jeszcze delikatne zawroty głowy...

Vanilia
gratuluje!!!!!!!!!!!! i przytulam bardzo mocno :-) cieszę się bardzo razem z Tobą!

Vanilia Gratuluję !!!!!
Magdalena to dziś już tylko relaks :-)
Ja idę się umyć i coś zjeść bo dopiero wstałam ;-)

Jaka tu cisza :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Vanilia gratuluuuuuuuuuuuuję!!! Życzę Ci spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania.
Ja wczoraj z mężem poszłam pobiegać przed wyjściem do pubu i tak mnie miednica boli, ale żeby dzidziek mógł przyjść do nas, to musimy prowadzić zdrowy tryb życia. Dotleniłam się jak jeszcze nigdy... A później poszliśmy do pubu... Fajnie było, odreagowałam trochę... Wróciliśmy do domku i znowu się kochaliśmy... Jak za starych dobrych czasów...
Rozmawialiśmy wczoraj z moim kochanym w łóżku i stwierdziliśmy, że chcielibyśmy, żeby nasz ukochany dziadek doczekał naszych dzieci... (właściwie dziadek P.) No i wzięliśmy się do roboty ;))
Mam ochotę na racuchy ;D Chyba se zrobimy :))

Do góry