reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam dziewczyny, ja już na polskiej ziemi, jejuuu jak to fajnie i mamusia mi polski obiadek zrobiła mniaaam.

Vanila gratuluję II, piękne

Dagne śliczny masz brzuszek, zazdroszczę, na w 5 tyg. już mam taki :)

A tak a`propos mamusi, to postanowiliśmy z mężulkiem niec nie mówić o fasolce na razie, a ja się dzisiaj fatalnie czuje, mndli i mnie i nie mam na nic siły, a Mama ciąga mnie na zakupy i jedzonko pod nos podstawia,.... no nie wiem czy uda mi się to ukryć.

a jutro idę na betę, trzymajcie kciuki kochane

reklama
Kurcze zrobiłam sobie 2 porcje frytek i teraz nie mogę dojeść :-p.
Donia hehe to co będzie jak się dowie, że jesteś w ciąży to co dopiero będzie ;-) A i też trzymam kciuki za betę :-)

Donia trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hejka mam pytanko bo meczy mnie bo niepotrzebnie ogladalam allegro i lozeczka dzieciece,,,, bo facet z poznania sprzedaje za 150 uzywane z materacykiem ... a w sklepie kosztuje prawie 300 wiec w sumie okazja tylko ja niemam nawet fasolki i troche to chyba glupie kupowac na zapas ale gdy taka okazja jak myslicie?? bo niewiem co robic kusi mnie by kupic ale mowia ze jak sie cos kupi to potem trudniej zajsc w ciaze... ahhh niemialam komu tego powiedziec bo maz w pracy a rodzinka nie wie a lozeczko schowalabym u brata bym go powiadomila ze sie staramy juz to nawet wymyslilam ;-) pomozcie mi ;-)bo niewiem co robic czy kupic czy nie...jak byscie wy postapili??

Atan ja bym nie kupowała, okazje zawsze się znajdą, nie mówię tego dlatego, że wierzę w zabobony żeby nie kupowac cokolwiek przed narodzinami, ale po co Ci teraz to łóżeczko
ja też niestety jestem raptus na różne okazje :)
trzymaj się

Atan hm.. nie wiem ja jak na razie nie chcę nic kupować ani zbierać. Czekam aż się pojawi najpierw fasolka a później dopiero :happy:. Ale to ja a ty zrobisz jak będziesz uważała :happy:.

Dzieki donia bo ja zawsze mam tak ze a noz na zapas kupie a co do przesondow to niewiem ... czy wierze w nie czy nie czasem moze tak ale nie we wszystkie za 15 dni bede testowac ;-) bo 13 lub 14 czerwca wredna @ ma przyjsc niech nie przychodzi mysle ze chyba jednak jutro bedzie owu choc dopiero od 2 dni mam termometr to mialam temp. w sobote 37.01 a dzisiaj 36,48 wiec spadek.. niewiem jak wczesniej bo termometr mam od piatku popoludniu ;-) a test owu dzisiaj zobaczymy jaka bedzie ;-) ale coraz mokrzej we mnie wiec moze sie uda w tym cyklu ;-) a jak tam sie czujesz doniu?? juz troszke lepiej z tymi nudnosciami??dajesz rade??

Klari dzieki ;-) mysle ze sie wsytrzymam mam kolesia w ulubionych wiec jesli nie sprzeda do czasu jak bede miec fasolke to znaczy ze mialam kupic u niego a jak nie to bede szukac potem znowu okazji albo kupie nowe lozeczko zobaczymy ;-)ale potrzebowalam jakas odpowiedz dzieki kochane ;-) bo samemu to ja w goracej wodzie jestem kąpana i czesto sie lapie na takie okazje;-)

Ostatnia edycja:
reklama
hejka mam pytanko bo meczy mnie bo niepotrzebnie ogladalam allegro i lozeczka dzieciece,,,, bo facet z poznania sprzedaje za 150 uzywane z materacykiem ... a w sklepie kosztuje prawie 300 wiec w sumie okazja tylko ja niemam nawet fasolki i troche to chyba glupie kupowac na zapas ale gdy taka okazja jak myslicie?? bo niewiem co robic kusi mnie by kupic ale mowia ze jak sie cos kupi to potem trudniej zajsc w ciaze... ahhh niemialam komu tego powiedziec bo maz w pracy a rodzinka nie wie a lozeczko schowalabym u brata bym go powiadomila ze sie staramy juz to nawet wymyslilam ;-) pomozcie mi ;-)bo niewiem co robic czy kupic czy nie...jak byscie wy postapili??

Atan ja bym nie kupowała tego łóżeczka... Jak pojawi się fasolka to może będzie jeszcze niejedna okazja, żeby kupić łóżeczko. Też nie żebym wierzyła w zabobony, ale no nie kupowałabym... Poczekaj, aż dzieciątko zamieszka sobie w Tobie... ;))

Do góry