reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej laski. Nie nadrobię Was za dużo naskrobałyście od wczoraj. Przejrzałam tylko pobieżnie ale zapytam na wszelki wypadek gdybym coś pominęła - są jakieś nowe fasolki, nowe staraczki dołączyły może? Bardzo będę wdzięczna za krótkie streszczenia jeśli się coś wydarzyło :zawstydzona/y:

reklama
Chyba nic nowego Cię nie ominęło, Vanilia testowała i ma II, nie wiem, czy to doczytałaś :)

A ja zaraz wyjmuję z piekarnika ucierańca z brzoskwiniami :) ale mam ochotę, jak dawno nie na słodycze nie miałam

Hej dziewczyny ;) Ja właśnie z uczelni wróciłam :)
Zaliczyłam dzisiaj 2 przedmioy na luzie jutro następne 2 także spoko :D
Dalej nie mam @ nie wiem co się dzisiaj juz 9 dzień jeśli dobrze licze i nic..:(
Ale strasznie zaczął mnie boleć jajnik aż w udzie go czuje..Moze to jakaś torbiel jak myślicie? :(

Gochaa, koniecznie do ginka, bo to naprawdę niepokojące

Któraś, przepraszam, nie pamiętam któa, pytała o testy owu. Z tego, co pamiętam, co dziewczyny pisały, to kreska ma być taka sama lub ciemniejsza. Twoja jest jaśniejsza, więc jeszcze nie teraz :) Zresztą, to powinno pisać na opakowaniu :)

hejka ja pytalam ale zgubilam karteczke... ale dla swietegospokoju bylo przytulanko nastepne w niedziele lub poniedzialek ;-) niby wedle kalendarza owu powinna byc 30lub31 a miesiaczka 13lub14 czerwiec wiec zobaczymy chcialabym zeby sie udalo w tym trzecim cyklu ;-) dziekuje za odpowiedz;-)
ja siedze u rodzicow nic mi sie dzisiaj niechce... ale za to tesciowa powiedziala ze slicznie wygladam bo ubralam spodniczke ;-)i sie caly dzien do mnie usmiechala ;-)

Witam wszystkich i kazdego z osobna...Pffff ale jestem padnieta i jutro tez taka na pewno bede bo ide do pracy na 5 rano do 12 ale dam rade jak zawsze zreszta.Jeszcze dwa tygodnie i jade na długggggoo oczekiwany urlop do Polski.

Kochane dziękuję Wam wszystkim za wspaniałe słowa ale jeszcze boję się cieszyć, strasznie nierealne mi się to wydaje.....mam nadzieję że @ nie przyjdzie, bo pewnie bym to bardzo przeżyła, jednak trochę się już nastawiłam na bejbika:-)

ZIombelek noo ja też się dałam wykiwać i zgodziłam się na wspólne oglądanie meczu....a niech ma raz za czas:-p
tak myśle czy jutro rano nie zatestować dla pewności, ma ochotę zobaczyć czy jest wyraźniejsza ta druga krecha, żeby w ogóle była...

She Pocieszam i przytulam. Może bejbik zdecyduje się w przyszłym miesiącu

Dziewczyny działajcie dzisiaj wieczorkiem, żeby było owocnie:-)

Vanilia GRATULUJĘ II kreseczek!
Czekamy na potwierdzenie :-)
Weim...jak się starasz i nic nie wychodzi to później cięzko uwierzyć w to szczęście. Będziesz mamusią :)

Nie przeejmuj się, ja bez ciąży wyglądam jakbym była w 4 miesiącu ;) Nie raz już ludzie myśleli, że ja jestem w ciąży ;)
hihi witam w klubie! Mnie raz sąsiad zaczepił a szłam ze swoim exem i mówi:ooo widzę sąsiadko że coś się zmieniło,który to miesiąc? Ja patrzę na exa on stara się zachować powagę ...gdy wyprowadziłam sąsiada z błedu zniknał w sekundę. |Mieliśmy ubaw.

Przyszłe mamuśki...PIĘKNE BRZUSZKI!!!!! :tak:

Ja się bawiłam w nianie od czwartku. Miałam u siebie synka mojej siostry. Najsłodszy niebieskooki blondasek na świecie. Dzisiaj juz go zabrali więc Was nadrobiłam:-)

reklama
Witam dziewczyny ;-)

Vanil gratuluje !!! piękne kreski :-)

Ael, Ty tak na serio z tym fochem ;-) ?

mój ogląda mecz i żre orzeszki, a mnie aż niedobrze :-/

i cały dzień za mną kebab chodzi :-(

Do góry