reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja już się uporałam z tym wielkim żarciem, moje szczęście mi pomogło i posprzątał mieszkanie, pomalowałam właśnie pazurki i zastanawiam się w co się ubrać :D mam jeszcze 2 godziny do przyjścia gości więc mam trochę czasu dla siebie!! Ale padam z nóg dosłowanie! Oczy tradycyjnie mi lecą więc najchętniej położyłabym się spać!!!!!!!!!!!!!1

Ja też już posprzątałam pokój i mam dość ;-).
A właśnie któraś się pytała gdzie zdaję prawko. W Radomiu zdaję w mieście niedaleko mojego :-).
Kupiłam sobie dziś bluzkę i dwie pary stringów muszę jeszcze znaleźć dwa staniki do nich ;-).

Klari a gdzie kupujesz biustonosze?? Bo ja do tej pory kupowałam po taniemu na targu ale ostatnio stwierdziłąm, że sa strasznie tandetne i szybko mi się rozwalają i wolałabym zainwestować i mieć go na dłużej ale nie wiem gdzie szukać bo znów na sklepy typu triumph etc to mnie nie stać :p

Co do staników, też kupowałam na targu, ale strasznie szybko się niszczą. Mnie może mniej, ale mam 25 sztuk :p które są już za małe :( Do ślubu przeżałowałam i kupiłam w Intimissimi. Była promocja, drugi taniej dawali i jestem super zadowolona, naprawdę warto. Poszukajcie promocji i kupujcie, bo trzymają się świetnie, nie rozciągają no i panie super doradzają. :)

Magdalena, zawsze mnie zastanawiało, po co my się tak staramy, stroimy tony żarcia, a potem nie umiemy się z tego cieszyć, bo padamy. Tak w urodziny, imprezki czy święta...

Sil masz rację a ja sobie pomyślę jeszcze o tym sprzątaniu to już w ogóle tragedia, dobrze, że przynajmniej pogoda jest taka jaka jest (deszcz) ale w przyszłym roku już nie będę robić bo będę miała małe dziecko :D :p ewentualnie jakaś kawa i ciasto i do domu :p

A wracając jeszcze do biustonoszy to ja oglądałam na Allegro staniki z Intimissimi ale chciałam biały z fiszbinami i jakoś nic mi nie wpadło w oko...

Bo to trzeba trafić :) Najlepiej po sklepach pochodzić, bo na internecie wyglądają inaczej.
O rany, posprzątałam prawie wszystko i mam dość... Na szczęście mama mi starła na mokro...

Ja kupuję na targu ale też się muszę wybrać do jakiegoś sklepu. Mnie to wkurza, że prawie w każdym staniku mi druty wyłażą.. :wściekła/y:
We wtorek muszę się przejść na targ do Bułgarów bo ma tam jedno stoisko polka i ma świetną bieliznę taką seksi :-). Tam na pewno dobiorę staniki do tych majtek co kupiłam.

Ostatnia edycja:
reklama
Nadrobiłam Was, ale i tak nie pamiętam co której odpisać ;)
Na poprawę humoru byłam dziś na zakupach i kupiłam sobie ekstrawagancką torebkę :D
Ale była droga... :p mąż jak się dowie to mnie prześwięci :)) Haha
Ale co tam, raz na rok poszaleć można ;D
No w poniedziałek muszę się obronić... Trzymajcie kciuki, w końcu 5 lat studiów nie może pójść na marne... Tylko coraz częściej zaczynam się zastanawiać, że do szkoły uczyć nie pójdę... :] Więc po co mi te studia... Eh :/

Do góry