reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

a jak tam lovka sie czujesz ?? widze ze w pubie bylo fajnie ;-) a po nim to jeszcze fajniej ;-)

reklama
Atan czuję się już dużo lepiej. Tak jak mówisz... ;) Pub i te sprawy mi wyszły na dobre... Odstresowałam się od wszystkiego... Ale teraz mam inne zmartwienia... Mój piesek wczoraj jak wróciliśmy do domku miał gorączkę, ale naszczęście dziś już mu się polepszyło i jest dobrze... Jeszcze tylko jutrzejsza obrona;D Nie wiem czy dam radę... but everything must go my way :D:D:D:D:D:D trzymajcie kciuki dziewczynki ;D

A czego będziesz uczyć uczniów i w jakim wieku ?

Atan Studiuję filologię angielską. A będę uczyć tam gdzie dostanę pracę... Chcę na pół etatu, żebym kiosk mogła dalej prowadzić ;) Obojętnie gdzie, może być to podstawówka, albo liceum. Gimnazjum w ostateczności... bo tam jest różna młodzież ;)

Aha fajnie ja z anglika słaba jestem :-) bo w szkole miałam niemiecki i rosyjski:-) uda co się napewno zdaasz trzeba być optymistka:-)

reklama
nie wiem co z tym łózeczkiem moda sie zmienia ale ja np dostalam juz kołyske i co nie wiem czy to nie zapeszyło ale tak na marginesie dziwnie sie czuje mam nadzieje ze to dobry objaw na fasole ale małz lezy z 38,5 temp wiec wszystko mozliwe

Do góry