reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Nie dziękuje żeby nie zapeszyć ;-) Od jutra się ostro biorę za testy bo jak na razie to tak nijak mi szły :-p.
Lovka działaj nie ma opierdzielania się :-).

Ja też już mykam spać bo jutro może na małe zakupy się wybiorę i jakieś buciki sobie kupię i bieliznę ;-)
Dobranoc Kochane ;***

hej dziewczynki :-) w ten piekny weekendowy dzien na dzien dobry dla wszystkich smutaskow YouTube - ‪Zostawić dziewczyne samą w domu‬‏
posmiejemy sie troszke ...
Gratuluje nowej mamusi wiedze piekne krechy w dzien @ napewno beda wyrazniejsze:)) i juz gratuluje z calego serduszka...

Narobilyscie mi apetytu na truskawki i chyba sie dzis po nie do sklepu wybiore:p
ja mam dzis nocke z glowy bo z moim J jedziemy sobie na nocke na rybki:p teraz pralnie sobie zaliczam potem mnie czeka sterta prasowania i ogarniecie mieszkanka:p zycze wam milego dnia kochane:) i pewnie bede was odczytywac

Ja też już powitałam nowy dzionek i zmykam dalej walczyć z jedzonkiem na imprezę... :p o godzinie 16 się zaczyna więc muszę się do 15 wyrobić, żeby jeszcze sama jakoś się wizualnie przygotować :p:p:p Życzę miłego dnia chociaż pogoda nie dopisuje!!!

Też tak myslę ze 13dc......;-) :tak:

Vanilia robiłaś teściora na potwierdzenie 2óch kreseczek???

Ehhh nie wyspałam się a tu tyllleee roboty mnie dziś czeka.. Sprzątanią Ho Ho :baffled:

"Gorąco jak cholera, nudy jak cholera, roboty od cholery a chęci ni cholery " :-D:-D

To ja się podzielę z Wami chęciami :) właśnie odkurzyłam jeden pokój, zaraz zabieram się za drugi, tylko troszkę odetchnę, przedpokój, łazienka, no i łazienkę wyszoruję. Mam ogromną ochotę na sprzątnie :) ale podłogi to chyba mopem zetrę, a nie szmatą, ze względu na Młode :)

reklama
Witam Wszystkich :))

Do mnie dzisiaj przyszła wredna @ :( Ale przynajmniej co do dnia :)) Wiem juz ze moje cykle wydluzyly sie i maja teraz 34 dni ;) Ehhh a kiedys mialam ksiazkowe 28... I kolejny cykl staran przed nami :)

Jak sie czuja nasze ciezarowki ?:D Testuje ktos w najblizszym tygodniu ?

Do góry