reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

idz sie odstresowac;-) ja dzisiaj kupilam znowu kwasik bo sie skonczyl a kupilam teraz 250 sztuk a nie folika 30 sztuk ;-) mezulek wrocil wiec narazie kochane ;-) moze ktos potrzyma kciuki :-p zeby nasze plemniczki dotarly do mety :-p

Atan ja potrzymam za Ciebie kciuki ;D Dobranocka ;*

reklama
Ja trzymam za wszystkie działające tej nocy kciukaski :-). I mam nadzieję, że żadna nie zawiedzie i nie odpuści sobie bo inaczej kopala w dupala :-D.!!!!
A ja właśnie zjadłam pizze mmmm... pcha wyszła ale trochę ciasto za grube wyszło :-p

Ja trzymam za wszystkie działające tej nocy kciukaski :-). I mam nadzieję, że żadna nie zawiedzie i nie odpuści sobie bo inaczej kopala w dupala :-D.!!!!
A ja właśnie zjadłam pizze mmmm... pcha wyszła ale trochę ciasto za grube wyszło :-p

Klari zobaczę co da się zmalować tej nocy :D:D:D:D:D:D
A pizza na pewno była pyszna ;)) I ciasto w sam raz ;)
Ale mnie kręgosłup boli... Od tego siedzenia...
W poniedziałek o 10 mam obronę... Trzymajcie kciuki dziewczyneczki ;)))

Lovka to idź go rozluźnij z facetem he he ;-).
A jakoś nie mam ochoty na truskawki bardziej mam na fasolkę i bób :-p. Już się nie mogę doczekać.

Vanilia sa dwie kreski!!! i to sie nawet wysilać nie trzeba żeby je zobaczyć, fakt bladziutka ta druga, ale bez watpienia jest:) Po cichutku gratuluję:) Oby z dnia na dzień krecha była coraz grubsza!!!

Dagne, brzusio fajniutki malutki no ale już go widać, rosnie Dzidziek;) Jeja jak ja już też bym tak chciała...

Ogólnie dzis miałam koszmarny dzień w pracy, ostatnio w ogóle jest cięzko, siedze czesto po 9-10 godzin w biurze, do domu przychodze i dalej pacuje...a efektów nie widać...wszystko pod góre...dziś w firmie ryczałam chyba z godzine...potem nie mogłam sie doprowadzić do normalnego stanu zeby sie nikt nie domyslił, a ostatecznie i tak na koniec poryczałam się przy zarzadzie wiec gorzej byc nie mogło...Ale juz tak mam, że na stres i własna bezsilność od zawsze reagowałam płaczem, nie krzycze, nie zloszcze się, nie zacinam sie, nie tłumacze czemu cos nie wyszło tylko zaraz mi po prostu łzy strugami płyną...i nie umiem tego opanować...Jak sobie pomysle o tym co mnie czeka w poniedziałek, wtorek....to...:/ I jak ja mam tu te cholerne studia skonczyc? uczyc sie do egzaminów prace pisac...Czuje sie taka bezsilna...ciagle czuje presje...ciagle komus cos udowadniam, ciagle robie cos bo inni tak chca...
Przepraszam, że sie tak rozpisałam i to jeszcze nie na temat, ale kurde tak mi ciezko... a Wam najłatwiej mi sie wygadac, z bliskimi czasem nie potrafię rozmawiac... I jeszcze te starania miałam nie myslec, nie stresowac się, cieszyć się seksem a tu lipa, nie umiem o tym pzestać myslec...:(

Lovka bede trzymac kciuki za obrone, na pewno bedzie celująco:) A potem bede Ci zazdroscić, że już jestes po wszystkim:)

Ostatnia edycja:
Dziewuszki… ja dzisiaj jadłam truskaweczki z bitą śmietaną! :-D mniam! :-D pierwszy raz w tym roku ;-)
Oglądałam brzuszki Wasze i muszę powiedzieć, że każdej z Was pasuje i jest po prostu piękny :-)
A Wy trzymajcie za mnie &&&& mocno, mocno, mocno za owocny ten tydzień :-D bo to BARDZO sprzyjający czas i mam nadzieję, że tym razem Nasza ciężka i przyjemna harówka będzie wynagrodzona ;-)

Vanilia- jak dla mnie dwie kreseczki są :-) i nie są aż tak strasznie blade :-D teraz tylko musisz powtórzyć dla pewności :-) a ja póki co gratuluję!!!! :-D

Iwoncia- trzymam &&&& żeby nie było @ :-D i pamiętaj, ,że nie jesteś sama :-)

Klari- zdaj, zdaj trzymam &&&& :-D

Ael – truskaweczki mniam, mniam, mniam ;-) Podrzucę Ci, bo z centralnej P. najlepsze są ;-) no i już, nie fochaj się :-D Super, że Twoja dzidzia zdrowo rośnie :-) a Ty czujesz coś (jeśli chodzi o płeć)? Nie masz przeczucia? ;-)

Ziombelek – już Ci wymodliłam cierpliwość ;-) na pewno Ci jej nie braknie ;-)

Ma_gdalena- a co Ty za imprezę robisz, że tyle jedzonka szykujesz? :-D

Atam- ja trzymam, mocno trymam &&&& żeby dotarły do mety :-D

reklama
magda ma swoje urodzinki w poniedzialek ;-) a mezulek jeszcze do lozka nie przyszedl... czeka chyba az bede cierpliwa ;-) i az do mnie przyjdzie dobranoc kochane milej nocy trzymam kciuki :-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za testujace i przytulajace ;-)

Do góry