reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no my tez ;-) a jak nas w nocy gdy nie mozemy zasnac wezmie glupawka to hej smiechy i hihi ze hej ;-) jak na razie sasiedzi nie przyszli ;-) a ja mam taki smieszny smiech ze jak bardzo sie smieje to potem przechodzi w taki jakis pisk i on to bardzo lubi ;-)

reklama
No nadrobiłam :-) ale i tak połowy nie zapamiętałam :laugh2:
Dziewczyny nie drażnić swoich lwów i brać się za nich .!!!!!!!
Vanilia no to już można po ciuchu gratulować bo dwie II widać jak wół :-).
Big śliczny brzusio po prostu piękny
Ael jak dobrze usłyszeć że dzidzia zdrowiutka jak ryba. Ty to chyba ją drożdżami karmisz :-D.
Na tym forum to chyba tylko same wariatki są :-D.

Hi hi ale cycochy mnie zaczęły boleć :-)

Jestem już z powrotem... jutro będę walczyć dalej z sałatkami i pasztecikami :crazy: dzisiaj zrobiłam dwa ciasta, farsz do pasztecików, taki dip serowy do krakersów, śledziki i tylko z tego kosztowania zrobiło mi się niedobrze na sam koniec :p

Dagne śliczny brzusio, ja też czekam strasznie aż u mnie się coś pojawi więc to, że jesteś w 9 tygodniu i już coś widać bardzo mnie pocieszyło. Dzisiaj babcia od mojego szczęścia zapytała mnie czy mam już brzuch, no to ja mówię, że ewentualnie jakiś tłuszczyk ale, że zrobił mi się taki twardszy ten brzuch u dołu więc pomacała i przyznała mi rację :-)

Vanilia
myślę, że jaki taki dość wyraźny wyszedł na 4 dni przed @ to możesz już się cieszyć, bo ja miałam taki w dniu spodziewanej miesiączki z porannego moczu!! Gratuluje i ściskam

Atan urodzinki mam dopiero w poniedziałek ale dziękuje ślicznie za życzonka...

no my tez ;-) a jak nas w nocy gdy nie mozemy zasnac wezmie glupawka to hej smiechy i hihi ze hej ;-) jak na razie sasiedzi nie przyszli ;-) a ja mam taki smieszny smiech ze jak bardzo sie smieje to potem przechodzi w taki jakis pisk i on to bardzo lubi ;-)

Atanku co do mojego śmiechu to mój kiedy się bardzo mocno z czegoś śmieje to oddechu nie mogę nabrać i zamienia się w takie szczekanie... :D Masakra:D

ja się strasznie głośno śmieję :D Ale też nikt na skargę nie przyszedł ;) Dobra znikam dziewczynki ;-) Ide się przytulić do mojego i do spanka :) Dobrej nocy ! Kolorowych snów :*:*:*

hehe dobre :-) a za zyczonka niema za co dziekowac ;-) myslalam ze w sobote ;-) bo mowisz ze gosci bedziesz miec nie pomyslalam ze wczesniej wyprawiasz ;-)

No tak bo ja mam dużą rodzinkę po ślubie i wiem, że w sobote mają wszyscy wolne a tak to przychodziliby na raty i dla każdego musiałabym z osobna szykować...

Ziombelek dobrej nocy :* może coś z tego przytulanka, co? ;D
Atan ja się chyba jutro z mężem i ze znajomymi wybiorę jutro do jakiego pubu :D No tak dla odstresowania :D

reklama
idz sie odstresowac;-) ja dzisiaj kupilam znowu kwasik bo sie skonczyl a kupilam teraz 250 sztuk a nie folika 30 sztuk ;-) mezulek wrocil wiec narazie kochane ;-) moze ktos potrzyma kciuki :-p zeby nasze plemniczki dotarly do mety :-p

Do góry