reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Silmiriel ja bym Ci mogła cały ten deszcz dać.... heh wole słoneczko ;)

Dawaj, u mnie nie padało chyba z trzy tygodnie, wszystko schnie...

Koszmarnie się dziś czuję. Mam katar, którego nie da się wysiąkac, leci do gardła, w nocy na zmianę się dusiłam i wymiotowałam tym, co dostało się do żołądka. W dzień nie lepiej, a potem mi jeszcze się krew z nosa puściła. Oby ta noc była lepsza...

Magdalena, zawsze możesz ogłosić gościom imprezę składkową, a co :p

reklama
Ja juz po pracy.....jestem padnieta ale dam rady jeszcze chwile z wami posiedziec.Dzis miałam dzien suchosci tzn chciało mi sie pic jak nigdy....wypiłam 3 l;itry wody.Po za tym nic specjalnego tylko jeden raz młdosci i zaraz przeszło.Jeszcze 3 dni i bede widziała moja dzidzie...

WWitam! Ja zasypiam na stojąco a muszę szykować na jutrzejszą imprezę... :( robie swoje urodziny i z najbliższej rodziny to niestety będzie 15 osób... mam przewalony weekend

Nie martw sie weekedem wybko przeminie a kohanie na pewno ci pomoze w prygotowaniach.Jeszcze 3 dni i bedziemy widziec malenstwo....Tym sie ciesz

Ael zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja właśnie będę robiła farsz do pasztecików :p coś mnie brzuch pobolewa, jak tak dalej będzie to się położę bo co jak co ale moje maleństwo najważniejsze!!
Znaczy czego zazdrościć? Laby tak ale tego wyjazdu w niedzielę to już bym sama sobie nie zazdrościła. Chcieliśmy kupić kamienicę obok nas, ale jest totalnie zdezelowana a facet zaśpiewał sobie ponad 1 mln za nią (nie ma takiego ch uja we wsi!). No to po sznurku znalazł stary dworek, z ruinami folwarku i mega wielgachnym parkiem wpisanym w rejestr zabytków, to się tak napalił na jego kupno, bo właściciel chce tylko 200 tys. I mojemu już zaświeciły się oczka i już by chciał kupić...
Nie powiem, fajny interes z nieruchomościami, ale wolę być totalnie ostrożna i wiedzieć całkowicie w co można władować pieniądze a od czego lepiej uciekać.
Więc ja bym wolała już Ci pomóc przy urodzinach :-D.

Dagne brzusio mały ale jary, nie marudź. Zobaczysz jak szybko Ci urośnie!

Co do mojej sąsiadki, opowiedziałam wszystko teściowej. Poleciała do niej... pewnie ją opierdzielić... Za to, że ze mną na taki temat gada i też pewnie żeby nie robiła największej głupoty w swoim życiu. Fajną mam teściówkę :p
Chyba jutro pojedziemy z moim mężem do jego brata... Tylko tam będzie ich malutki synek... Od czasu jego narodzin tam nie jechaliśmy... Zawsze mówiliśmy, że źle się czujemy ja albo on. No żeby małego nie zarazić... Ale kiedy maluch ma przeszło miesiąc to trzeba jechać... :) Eh pewnie znowu wrócę do domu z dołem... :)

Brzusie przepiękne...

Ael... Co do takich inwestycji byłabym bardzo ostrożna. Znam pewnego faceta który wpadł po uszy w długi przez to, że kupił dom... I teraz nie ma ani tego domu, a za chwilę straci mieszkanie w którym mieszka... :/

Ostatnia edycja:
dziewczyzny nie wiem co mam myśleć........zrobiłam test, koleżanka mnie namówiła, bo stwierdziła że wyglądam jakoś inaczej, wiem wiem że nie powinno się robić przed terminem @ ale ja coś zobaczyłam..............zobaczyłam II bardzo bladziutkie i nie wiem czy to tylko moje schizy, nie chce się nakręcać bo trzeba poczekać do @.......okres ma być za 4 dni

Ostatnia edycja:
dziewczyzny nie wiem co mam myśleć........zrobiłam test, koleżanka mnie namówiła, bo stwierdziła że wyglądam jakoś inaczej, wiem wiem że nie powinno się robić przed terminem @ ale ja coś zobaczyłam..............zobaczyłam II bardzo bladziutkie i nie wiem czy to tylko moje schizy, nie chce się nakręcać bo trzeba poczekać do @.......okres ma być za 4 dni

Wstawiaj fotke sikacza na forum a my szpecary od takich spraw zaraz to obczaimy...Chyba bedzie fasolka

reklama
no no sa 2 kreski a ile on czulosci jest 25 czy 10 czy 20 ??
tak pocichutku ci gratuluje ale ci zazdroszcze sa sa II

leciutka bo male stezenie jest hcg ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry