reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
hym ja bym biegla do apteki po jeszcze jeden moze acona albo bobo test ten o 10 czulosci wtedy by wyszla grubsza kreska ciemniejsza bo roznie mowili z tych z rossmana ale wedle mnie to jestes bo jak 25 wykryl to tylko sie cieszyc ;-)
Atan to był taki badziewny z rossmana czułość 25
Jest Fasolka....Gratuluje z całego serduszka.Zrub jeszcze jeden w dzien spodziewanej @ ale ja juz to wiem ze bedziemy miec nowa Fasolinke
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
super mamy nowa fasolinke powtorz jutro z porannego moczu bedzie ciemniejsza kreseczka ;-)ale sie ciesze ;-) a ja za to mam pytanko bo zglupialam z tymi testami owu zaraz wkleje zdjecie bo wedle kalendarzy powinna byc pod koniec miesiaca a dzisiaj zrobilam pierwszy z paczki i niewiem co myslec bo sa dwie kreski to znaczy ze owu bedzie wczesniej?? a dzisiaj dostalam termometr ale niweim czy oplaca sie mierzyc jak jestem na 10dc...
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Vanilia nawet jak na jakiś badziewny test z Rossmana to są dwie krechy. Nawet ta druga jest dosyć mocna zważywszy na to, że jesteś na 4 dni przed planowanym terminem @. Więc wyjdzie słaba, w dniu @ wyszła by mocna :-)
Gratuluje!!
Gratuluje!!
reklama
Vanilia gratuluję kochana pięknych dwóch kreseczek :* Dla upewnienia zrób w dniu spodziewanej miesiączki, trzymam kciukasy && piękne dwie kreseczki!!!
Zazdroszczę Ci :*:*
Klari ja zdawałam za gówniarza prawko, teraz bym osiwiała z nerwów, za stara już na to jestem
Trzymam kciuki, żebyś zdała
Chociaż teoria to mały pikuś;D Ale naucz się! Heheh a w jakim mieście zdajesz?
&&& :*
Klari ja zdawałam za gówniarza prawko, teraz bym osiwiała z nerwów, za stara już na to jestem
Podziel się: