reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan to był taki badziewny z rossmana czułość 25

nie bede się jeszcze cieszyć, przynajmniej sie postaram zeby się nie rozczarować

Ostatnia edycja:
reklama
hym ja bym biegla do apteki po jeszcze jeden moze acona albo bobo test ten o 10 czulosci wtedy by wyszla grubsza kreska ciemniejsza bo roznie mowili z tych z rossmana ale wedle mnie to jestes bo jak 25 wykryl to tylko sie cieszyc ;-)

Macie rację powtórzę w dniu @, i wtedy zobaczymy:) dzięki, jakbym nie miała się komu wygadać to bym zwariowała tu sama. Buziole:happy:

super mamy nowa fasolinke powtorz jutro z porannego moczu bedzie ciemniejsza kreseczka ;-)ale sie ciesze ;-) a ja za to mam pytanko bo zglupialam z tymi testami owu zaraz wkleje zdjecie bo wedle kalendarzy powinna byc pod koniec miesiaca a dzisiaj zrobilam pierwszy z paczki i niewiem co myslec bo sa dwie kreski to znaczy ze owu bedzie wczesniej?? a dzisiaj dostalam termometr ale niweim czy oplaca sie mierzyc jak jestem na 10dc...

Vanilia nawet jak na jakiś badziewny test z Rossmana to są dwie krechy. Nawet ta druga jest dosyć mocna zważywszy na to, że jesteś na 4 dni przed planowanym terminem @. Więc wyjdzie słaba, w dniu @ wyszła by mocna :-)
Gratuluje!!

Hej :-).
Dziś się zapisałam na egzamin teoretyczny na prawo jazdy w środę mam pierwszy egzamin zobaczymy jak to będzie :-).
Widzę, że się tu trochę wydarzyło od wczoraj więc się zabieram do nadrabiania ;-).

reklama
Vanilia gratuluję kochana pięknych dwóch kreseczek :* Dla upewnienia zrób w dniu spodziewanej miesiączki, trzymam kciukasy && piękne dwie kreseczki!!! :D Zazdroszczę Ci :*:*
Klari ja zdawałam za gówniarza prawko, teraz bym osiwiała z nerwów, za stara już na to jestem :D Trzymam kciuki, żebyś zdała :D Chociaż teoria to mały pikuś;D Ale naucz się! Heheh a w jakim mieście zdajesz? :D &&& :*

Do góry