reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No i co chcecie?

Wszystko w normie, wyniki ładne, ładnie sobie mój człowieczek rośnie nawet rzec można bardzo rośnie, ładnie serducho pyka, szyjka ok, samopoczucie ok, ale płci pocałujcie się w nos, nie dowiecie się jeszcze przez miesiąc ;p Aa i waga ni drgnęła w górę, nawt o 100 gr w dół poszła.
Powiedziała, że to jeszcze za wcześnie, dała mi namiary do gościa we Wrocku na usg 4d, czyli sercowe, mam sprawdzić czy dziecko dobrze się rozwija, czy serduszko dobrze się rozwija i wtedy płeć poznać na 100 % :-)
W tak no wszystko książkowo wręcz i następna wizyta dopiero w lipcu :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Magenta to prawda, sama nie wiem jak mi to zlecialo. A co do zafasolkowania, to przestan! Uda sie! Jak sie tego nawet nie bedziesz spodziewac, zobaczysz. &&&&
Aerleda, gratuluje udanej wizyty. Usg 4 D super sprawa, lekarz oglada kazda czesc ciala dzidziolka, sprawdza czy jest ok. Mozna nawet buzke dzidziolka zobaczyc. No ja swojego nie zobaczylam, bo moj kleczal odwrocony do mojego kregoslupa, trzymajac sie za glowe, wiec mama nie obejrzysz mojej buzi :p Ale widzialam cos tam miedzy nozkami i paluszki widzialam superowe.

AeI - a tak czekalam czy sie dowiem czy dobrze ze od poczatku ci wmawialam ze bedzie chlopak:p

Dzieki big- licze ze tak do sierpnia sie uda:) mam taka cicha nadzieje moj chlop sobie leci we wtorek do polski sam :/ a ja sobie musze czekac do lipca:p i chyba do bulgarii (chyba tak to sie pisze) na tydzien pojedziemy na urlopik :) taniej wychodzi niz pobyt nad morzem :p
A dzis mam mega lenia po pracy ale naszczescie moj dolek mnie juz opuscil

Ostatnia edycja:
Big, gościu we wrocku ponoć jeden z lepszych, bierze mało bo 160 zł, a nie jak inni (zdziercy) po ponad 250 zł, dostaje się kilka zdjęć płytę z usg i dokładny opis lekarski.
Normalnie moja ginka wystawiła mnie na taką cierpliwość, ja nie wiem czy wytrzymam do końca czerwca...aaaa!

No to cena super, ja place 180 i mysle ze to super tanio. A film to super pamiatka!
Aer musisz byc cierpliwa i zostaniesz wynagrodzona. Kiedy idziesz na te 4D?

Wiesz co to sie robi od 20 tygodnia, wiec smialo mozesz wczesnie. Ale w sumie niekoniecznie, jak tam sobie wolisz. Jak wytrzymasz miesiac to wiesz :p

reklama
Wiesz co to sie robi od 20 tygodnia, wiec smialo mozesz wczesnie. Ale w sumie niekoniecznie, jak tam sobie wolisz. Jak wytrzymasz miesiac to wiesz :p
Wiesz kochana, wolę poczekam, ja mam swój tłuszczyk, który odczyt usg może utrudnić. Więc temu mi ginka poleciła dopiero koło 22 tygodnia zrobić to usg.
A gościa kiedyś znalazłam, bo miałam w planach zrobienie usg 4d tak na pamiątkę i widziałam jego stronę na necie, którą de facto znaleźć znów muszę. No ale przyjmuje codziennie więc problemów dostaniem się nie będzie :-)

Do góry