reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael, dobrze, że jesteś i Big :) powiedzcie mi kochane dziewczynki, genetyczne jest 3d? bo idę 3 czerwca. Już pytałam, ale Was nie :)

reklama
Ael, dobrze, że jesteś i Big :) powiedzcie mi kochane dziewczynki, genetyczne jest 3d? bo idę 3 czerwca. Już pytałam, ale Was nie :)
Genetyczne możesz mieć zrobione zwykłym usg, zależy jaki sprzęt ma lekarz, jeśli ma sprzęt z możliwością obrazu 3d no to lepiej dla Ciebie. Ja miałam normalne 2d ale sprzęt był ten z wyższej półki.
Mnie kobita skierowała na usg 3d/4d tzw sercowe, tak jak Big wcześniej pisała, sprawdzić czy wszystko się dobrze rozwija etc.

Cześć Dziewczyny! Ależ mnie tu daawno nie było......Chyba nie nadrobię tego co pisałyście ;) hehe :-D:-D rozpisałyście się na całego.. :) Co tam u Was ?:) może jakieś nowe fasoleczki? Zauwazyłam że są nowe staraczki ! - WITAM serdecznie ;););)

Ael Nio to fajniutko ze dzidzia zdrowo rosnie ! Duzo zdrówka również dla Ciebie ;-)

U mnie koszmarna pogoda... Burze , deszcz... DAlej brak @, 1 krecha Ehhhh... W poniedziałek znikam do Ginekologa... Coś mi tu nie gra...

Jeszcze też wyjeżdzam do Londynu z moim ukochanym....Nie ma tu perspektyw żadnych..... Mamy zaproszenie od znajomych więc skorzystamy z tego zaproszenia....

Mnie lekarz odesłał od zwykłego USG do kolegi :) więc się zastanawiam jakie ono będzie, ale za tydzień się dowiem, a co :p

Pożyczcie deszczu....

WWitam! Ja zasypiam na stojąco a muszę szykować na jutrzejszą imprezę... :( robie swoje urodziny i z najbliższej rodziny to niestety będzie 15 osób... mam przewalony weekend

Big alee brzusio piękny:-) zgrabniutki i okrągły, marzenie każdej staraczni:-D
Olcia oby w następnym się poszczęściło
Lovka oj biedna Ty moja. Przytulam Cię mocno. Wiem że nie da się sobie przetłumaczyć do rozsądku żeby się nie przejmować bo rozum wie swoje a serce swoje. Będzie dobrze zobaczysz
Nie wiem co bym powiedziała takiej sąsiadce..........tragedia:-(
Gocha ja bym poleciała do jakiegoś innego gina, bo to jest bardzo niepokojące
Ael BRAWO:-D widać dobre stwarzasz warunki bejbikowi że tak rośnie

WWitam! Ja zasypiam na stojąco a muszę szykować na jutrzejszą imprezę... :( robie swoje urodziny i z najbliższej rodziny to niestety będzie 15 osób... mam przewalony weekend
Oj biedulko, w co żeś się wpakował :p
Ja w sobotę laba, a w niedzielę jedziemy zobaczyć chatę wystawioną na sprzedaż, jak się prezentuje w środku.

Ael zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja właśnie będę robiła farsz do pasztecików :p coś mnie brzuch pobolewa, jak tak dalej będzie to się położę bo co jak co ale moje maleństwo najważniejsze!!

reklama
Paluszku, wedle życzenia:) mały ale jest :)
Zdjęcie0355.jpg

Wpadłam na chwilkę, lecę na balkon na pogaduchy z mama i babcia :)

A i Ael - cieszę się, że z dzidzią wszystko dobrze :) a do 20 tyg to niedługo, wytrzymasz jeszcze :)

Ostatnia edycja:
Do góry