reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

iwoncia27 witam i trzymam &&&&&&&&&&& by 30 maja nie przyszla malpa wredna ;-)

malami2010 powiem ci tak nie idzie tego wylaczyc bo kazda ma ten sam bol ja widzi jedna kreske ale zawsze sie pocieszamy
ze jest nastepny cykl serce zawsze czuje nawet jak staramy sie o tym niemyslec ... niestety...

Magdaa ja zrobilam koktajl z truskawek ;-)

big child witamy po przerwie ;-) śliczny brzunio a jakie pośladki fajne ;-)mezulek musi byc zadowolony ;-) pasuje ci ten brzuszek ślicznie po prostu;-)

Ooollcciiaaa niemartw sie mamy przed soba nowy cykl staran napewno sie uda ;-) trzymam &&&&&&&&& a co do wyjazdun niewiem ... ale chyba nie ma nic nie slyszalam zeby byly jakies przeciwskazania jedynie nie dzwigaj bagazy!!

Lovka niemartw sie mamy nowy cykl staran i to jak przyjemnych uda nam sie napewno !!!!!!<przytulasek>
a co do sasiadki to taka nie umie docenic my sie staramy a ona usuwac chce straszne jak niechciala dziecka to bylo trzeba sie zabezpieczyc albo dac do adopcji wtedy inna para byla by szczesliwa...niewiem jak ludzie tak moga to przeciez cod ze ma w brzuszku fasoleczke .... ah

goocha znajdz innego gina bo jakos ciekawe dlaczego taki dlugi ten cykl ... az denerwujace...

alredka super ze z dzidzia wszystko dobrze :-) ale ty wiesz co bedzie czy ci lekarka nie powiedziala??bo sie zgubilam czy nam niechcesz powiedziec czy tylko sie sama nie dowiedzialas??

Ziombelek witam po przerwie :-) milego wyjazdu :-)mam nadzieje ze ginek pomoze ... trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&

ma_gdalena to wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :-) spelnienia marzen :-) a i zeby fasoleczka rosla zdrowa:-)

dagne slicznusi brzuszek :-) zazdroszcze :-)

Silmiriel zycze zdrowka biedna ty chora... <przytulasek>

fiona czytalam gdzies ze w czasie ciazy powinno sie pic minimum 4 litry wiec dobrze ze pilas:-)

reklama
klari powodzenia ja sie juz nie nadaje na prawko zdalam za pierwszym razem choc mialam przygody bo bylam pierwsza grupa ktora zdawala na nowych przepisach... a facet jak wszedl do samochodu to mu sie beklo i nie powiedzial przepraszam...niewychowany byl...

Atan błagam nie pisz o koktajlu z truskawek bo ja zaraz kogoś zmasakruje! I najpewniej będzie to mój facet, który jutro poleci i kupi mi 10 kg truskawek!

Gin nie robiła mi usg i muszę czekać miesiąc na wieści o płci. A moja lekarka raczej o płci wyrokuje po 22 tygodniu ciąży. Po 14 czerwca jej nie ma więc i tak zleciła mi usg sercowe czyli 3d/4d u innego doktorka. A z nią się będę widzieć po 10 lipca dopiero.

sorki za koktajl ale kazda pisala o truskawkach to ja tez kupilam ale jak donioslam je do domu to sie zmasakroawaly i na nic innego sie nienadawaly... jak bys blizej mieszkala to bym ci przywiozla :-)

eeeee a tak mysla;lam ze sie okaze ze mialam racje ze chlopak... no to czekamy cierpliwie dalej na lipiec chyba ze pojdziesz do kogos innego :-)

Masz rację Atan
Ael Narobiłaś mi ochoty teraz na te truskawki!!! Mimo, że nie jestem w ciąży to i tak mi się ich chce!

Mój mąż łazi za mną, bo mu się chce kochać, ale potrzymam go do jutra, co by te plemniki zdążyły dojrzeć :D Hahah

A ja się tak jutro poświęcam dla mojego :p hehe Bo jest jakiś mecz o 20 :D i obiecałam mu ze będe raze mz nim kibicować :D KURDE w co ja się wpakowałam :D Módlcie się jutro o moją cierpliwości hihihi

reklama
A ja się tak jutro poświęcam dla mojego :p hehe Bo jest jakiś mecz o 20 :D i obiecałam mu ze będe raze mz nim kibicować :D KURDE w co ja się wpakowałam :D Módlcie się jutro o moją cierpliwości hihihi

Ziombelek zawsze możesz odwracać Jego uwagę od meczu i zająć się nim. Na pewno będzie wiedział co wybrać... Czy swoją ukochaną kobietę czy jakiś mecz... Mój już się nauczył i wie co wybrać :D Hahaha dlatego ogląda mecze jak gdzieś wyjeżdżam... noo dobra - ostatnio oglądał boks, ale i tak mu w połowie przeszkodziłam :happy:

Do góry