reklama
dagne
Fanka BB :)
Pokaże pod wieczór a teraz jadę do Mamy z moim mężusiem na weekend i mm 2 kg truskawek!!!!!
donia 1980
witam od razu nowe staraczki, fajnie, że nam się grono powiększa
ja już jutro wracam do domku huraaaa
a dziś chciałam kupić w Chinach test ciążowy i nigdzie nie wiedzą co to jest
no ale przy aktualnej polityce antyprorodzinnej nie jest to dziwne
big ale masz piękny brzuszek
a u mnie żadnych objawów, bolące sutki i czasem kłucie w brzuchu się nie liczą, wyrozumiały ten mój dzieciaczek
ja już jutro wracam do domku huraaaa
a dziś chciałam kupić w Chinach test ciążowy i nigdzie nie wiedzą co to jest
no ale przy aktualnej polityce antyprorodzinnej nie jest to dziwne
big ale masz piękny brzuszek
a u mnie żadnych objawów, bolące sutki i czasem kłucie w brzuchu się nie liczą, wyrozumiały ten mój dzieciaczek
Hej dziewczynki :* U mnie dalej nic @ nie ma i w ogóle nic się nie dzieje tylko sutki wrażliwe i bolą ale tylko przy dotyku.. Żyły jeszcze bardziej zielone i o dziwo dzisiaj przestał mnie boleć brzuch.. Bolał przez tydzień jak na @ a dzisiaj nic.. Ja już nie wiem o co chodzi.. Dzwoniłam do mojego gina to dopiero na 8 czerwca może mnie przyjąć.. Musze poszukac kogoś innego..
Ooollcciiaaa
gochaa nie przejmuj się ja też kilka dni temu sie zapisałam na 9 czerwca.
Dzisiaj dostałam @ ale taką "inną" niż zwykle.
Trzymam && oby to była fasola może zapisz się gdzieś do prywatnego ginekologa hm? :-)
Dzisiaj dostałam @ ale taką "inną" niż zwykle.
Trzymam && oby to była fasola może zapisz się gdzieś do prywatnego ginekologa hm? :-)
Big wiem że dziwne ;p.;p I właśnie to wszystko mnie martwi bo ostatnio miałam regulane miesiączki 28 góra 29 dni a tu już 35 dzień.. Masakra jakaś ta niepewność.. A ten gin to właśnie prywatny jest ale może znajde w poniedziałek jakiegoś który mnie przyjmie od razu
Aaa.. Big śliczny brzuszek
Aaa.. Big śliczny brzuszek
reklama
magenta :)
hej dziewczynki jestem w koncu po pracy
Jakies nowe fasolki?? bo nie zdolam was nadrobic od wczoraj
AeI- powodzenia u gini i napisze mi tez co tam sie w brzuszku pojawilo bo ja mowie caly czas ze chlopak i zobaczymy czy sie potwierdzi
Big ale sliczny brzusio!!!!
Paluszku tez ostatnio myslalam o fifce o pok i o amalfi tez juz pare dni nie zagladala.... pok kochana odezwij sie do nas bo jestem bardzo ciekawa co sie u ciebie dzieje??
big- tak sobie mysle nie dawno dopiero co II krechy a to juz 6 miesiac jeszcze troche i porod a ja do tego czasu nie zafasolkuje :/
Jakies nowe fasolki?? bo nie zdolam was nadrobic od wczoraj
AeI- powodzenia u gini i napisze mi tez co tam sie w brzuszku pojawilo bo ja mowie caly czas ze chlopak i zobaczymy czy sie potwierdzi
Big ale sliczny brzusio!!!!
Paluszku tez ostatnio myslalam o fifce o pok i o amalfi tez juz pare dni nie zagladala.... pok kochana odezwij sie do nas bo jestem bardzo ciekawa co sie u ciebie dzieje??
big- tak sobie mysle nie dawno dopiero co II krechy a to juz 6 miesiac jeszcze troche i porod a ja do tego czasu nie zafasolkuje :/
Ostatnia edycja:
Podziel się: