reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
witam od razu nowe staraczki, fajnie, że nam się grono powiększa
ja już jutro wracam do domku huraaaa
a dziś chciałam kupić w Chinach test ciążowy i nigdzie nie wiedzą co to jest
no ale przy aktualnej polityce antyprorodzinnej nie jest to dziwne

big ale masz piękny brzuszek

a u mnie żadnych objawów, bolące sutki i czasem kłucie w brzuchu się nie liczą, wyrozumiały ten mój dzieciaczek :tak:

Dziewczyny, sąsiadka do mnie przyszła że jest w ciąży i chce usunąć, ale nie wie u jakiego lekarza... masakra co za głupie babsko :/ Nie docenia tego co ma...

Hej dziewczynki :* U mnie dalej nic @ nie ma i w ogóle nic się nie dzieje tylko sutki wrażliwe i bolą ale tylko przy dotyku.. Żyły jeszcze bardziej zielone i o dziwo dzisiaj przestał mnie boleć brzuch.. Bolał przez tydzień jak na @ a dzisiaj nic.. Ja już nie wiem o co chodzi.. :(:(:( Dzwoniłam do mojego gina to dopiero na 8 czerwca może mnie przyjąć.. Musze poszukac kogoś innego..

gochaa nie przejmuj się ja też kilka dni temu sie zapisałam na 9 czerwca.
Dzisiaj dostałam @ ale taką "inną" niż zwykle.
Trzymam && oby to była fasola :) może zapisz się gdzieś do prywatnego ginekologa hm? :-)

Big wiem że dziwne ;p.;p I właśnie to wszystko mnie martwi bo ostatnio miałam regulane miesiączki 28 góra 29 dni a tu już 35 dzień.. Masakra jakaś ta niepewność.. A ten gin to właśnie prywatny jest ale może znajde w poniedziałek jakiegoś który mnie przyjmie od razu :):)
Aaa.. Big śliczny brzuszek :)

reklama
hej dziewczynki jestem w koncu po pracy:)
Jakies nowe fasolki?? bo nie zdolam was nadrobic od wczoraj
AeI- powodzenia u gini i napisze mi tez co tam sie w brzuszku pojawilo bo ja mowie caly czas ze chlopak:) i zobaczymy czy sie potwierdzi:p
Big ale sliczny brzusio!!!!
Paluszku tez ostatnio myslalam o fifce o pok i o amalfi tez juz pare dni nie zagladala.... pok kochana odezwij sie do nas:) bo jestem bardzo ciekawa co sie u ciebie dzieje??

big- tak sobie mysle nie dawno dopiero co II krechy a to juz 6 miesiac:) jeszcze troche i porod a ja do tego czasu nie zafasolkuje:p :/

Ostatnia edycja:
Do góry