Wiesz co kochana szczerze to nie kojarzę. Wiem, że coś w tym stylu plac na świeżym powietrzu ma AuqaPark, tylko że wiesz jest brodzik i dalej normalny basen. Ale żeby było coś takiego. Musiałabyś znaleźć na necie nr do oleśnickiego Mokisu i zapytać czy gdzieś można tutaj zrobić imprezę dla dzieci na świeżym powietrzu.Ael chciałam zapytać czy u Was w Oleśnicy jest jakiś taki plac zabaw na świeżym powietrzu ale taki płatny?? Coś a'la bawialnia, że można robić dzieciom urodzinki????
reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Tzn koleżanka z pracy właśnie jedzie jutro do swojego chrześniaka na urodziny w takie miejsce i byłam ciekawa tylko czy kojarzysz takie miejsce... bo tak rzuciłam hasłem "Oleśnica" i tak sobie o Tobie od razu pomyślałam :-) chyba, że to nie ta Oleśnica? Masz koło siebie taką miejscowość jak Świbie??
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Nie Na pewno jej siostra mieszka w świbiu i ma blisko do tego placuy zabaw, który jest w jakiejś Oleśnicy
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Ja uciekam, dzisiaj wyjątkowo spać mi się nie chciało, może dlatego, że nie miałam czasu na spokojnie usiąść :"P Ale idę do łóżeczka już bo głowa coś mnie boli... (jak nie urok to sracz....a ) dobranoc!
Klari A ja dziś miałam na kolację pizzę Swojej roboty ) Masz szczęście, że Cię bolą i swędzą (.)(.) Może to jakiś dobry znak - zazdroszczę...
Ja nadal się kijowo czuję, a jak jutro będzie jedna krecha to masakra :/ Załamię się chyba...
ma_gdalena Dobrej nocki, śpij spokojnie z dzidzią :*
Ja nadal się kijowo czuję, a jak jutro będzie jedna krecha to masakra :/ Załamię się chyba...
ma_gdalena Dobrej nocki, śpij spokojnie z dzidzią :*
Dziewczyny, kładę się spać powoli... Jeszcze męża muszę namówić na weekendowy wyjazd może) Gdzieś poza miasto... Ale będę online, więc będę informować Was o naszych postępach...
Jutro muszę wstać przed 6.00 i robię teścik... Na 8.30 mam wizytę u gina... Dowiem się wszystko co i jak... Zaraz jak wrócimy do domu zdam Wam relację... Trzymajcie kciukasy! Dobraaaanoc :*:*
Jutro muszę wstać przed 6.00 i robię teścik... Na 8.30 mam wizytę u gina... Dowiem się wszystko co i jak... Zaraz jak wrócimy do domu zdam Wam relację... Trzymajcie kciukasy! Dobraaaanoc :*:*
kasia.natka
Fanka BB :)
no dzieki wszystkim, chyba jakas niewidzialna jestem :-(
reklama
Lovka nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ;-). A wy ile cykli się już staracie.?
Dobranoc kolorowych snów ;-)
Kasia.natka ja ci w tej sprawie nie pomogę bo nie wiem nie używałam nigdy termometru i sama też jestem ciekawa jak to z nim jest
Dobranoc kolorowych snów ;-)
Kasia.natka ja ci w tej sprawie nie pomogę bo nie wiem nie używałam nigdy termometru i sama też jestem ciekawa jak to z nim jest
Podziel się: