reklama
Atan nie pomogę Ci, bo nigdy alergii nie miałam, ale myślę, że jeśli masz wątpliwości możesz wybrać się do swojego alergologa... Albo zapytaj swojego ginekologa... na pewno ma pojęcie o tym... Buźka :*
iwoncia27 Witamy, rozgość się A co do tego bólu, to mnie też mocno boli, ale w trakcie owulacji... Taki ból po prawej stronie brzucha (jak wyrostek), czasem nawet kroku zrobić nie umiem...
iwoncia27 Witamy, rozgość się A co do tego bólu, to mnie też mocno boli, ale w trakcie owulacji... Taki ból po prawej stronie brzucha (jak wyrostek), czasem nawet kroku zrobić nie umiem...
malami2010
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny
U mnie kolejny cykl do bani, przyszła @.Ogarnęły mnie dzisiaj wątpliwości czy ja wogole będę w ciąży.Za 2 miesiące minie rok starań wiekszych, mniejszych z małymi przerwami w staraniach.W tym cyklu nie oczekiwałam cudów bo był wogole jakis dziwny, nie wiem nawet kiedy była owulka,ale to chyba dlatego ze cykl wczesniej cos zaskoczyło, ale sie chyba dobrze nie zagnieździło(Powiedzcie mi jak można wyłączyć myślenie na ten temat, bo mimo że staram sie to jak przychodzi czas @ to ciagle czuję smutek (
Przepraszam ,że tak smęcę, ale muszę to z siebie wyrzucić.
Życzę Wam wszystkim miłego dnia, upragnionych fasolinek.
A wszystkim , którym już się udało spokojnej ciąży.Buziaki;-)
U mnie kolejny cykl do bani, przyszła @.Ogarnęły mnie dzisiaj wątpliwości czy ja wogole będę w ciąży.Za 2 miesiące minie rok starań wiekszych, mniejszych z małymi przerwami w staraniach.W tym cyklu nie oczekiwałam cudów bo był wogole jakis dziwny, nie wiem nawet kiedy była owulka,ale to chyba dlatego ze cykl wczesniej cos zaskoczyło, ale sie chyba dobrze nie zagnieździło(Powiedzcie mi jak można wyłączyć myślenie na ten temat, bo mimo że staram sie to jak przychodzi czas @ to ciagle czuję smutek (
Przepraszam ,że tak smęcę, ale muszę to z siebie wyrzucić.
Życzę Wam wszystkim miłego dnia, upragnionych fasolinek.
A wszystkim , którym już się udało spokojnej ciąży.Buziaki;-)
Paluszek_
Silm ale brzunio słodziutki Jeszcze malutki ale już widać, że to ciążowy, jeja zazdrosze Ci I łapie flidki garściami
Lovka i jak tam, co w końcu z tym testem i czy już masz wiesci od gina?
Klari dlugo Ciebie nie było trzymam kciuki za II kreski, testujesz troszke wczesniej niż ja...chociaż przez ten mój ból jajnikow i domniemanie ze owulacja była o conajmniej 4 dni wcześniej niż zakładałam, to najchetniej już bym sikacza robiła Ale dzielnie czekam...pewnie zrobie w nastepntm tygodniu a potem bede jeczec ze testzmarnowałam przez własną głupotęsle co tam
Iwona witam i oby te bóle były zwiastunem Fasolinki
A sowją drogą ciekawa jestem co tam u Pok tak dawno jej u nas nie było...:/ I też ciągle wspominam Fifke, gdzieś uciekła...Fifka, Kochana jak czytasz nas czasem to pamiętaj ze ja o Tobie mysle i czesc fluidów które tu łapię od naszych Ciężarówek trzymam dla Ciebie
Lovka i jak tam, co w końcu z tym testem i czy już masz wiesci od gina?
Klari dlugo Ciebie nie było trzymam kciuki za II kreski, testujesz troszke wczesniej niż ja...chociaż przez ten mój ból jajnikow i domniemanie ze owulacja była o conajmniej 4 dni wcześniej niż zakładałam, to najchetniej już bym sikacza robiła Ale dzielnie czekam...pewnie zrobie w nastepntm tygodniu a potem bede jeczec ze testzmarnowałam przez własną głupotęsle co tam
Iwona witam i oby te bóle były zwiastunem Fasolinki
A sowją drogą ciekawa jestem co tam u Pok tak dawno jej u nas nie było...:/ I też ciągle wspominam Fifke, gdzieś uciekła...Fifka, Kochana jak czytasz nas czasem to pamiętaj ze ja o Tobie mysle i czesc fluidów które tu łapię od naszych Ciężarówek trzymam dla Ciebie
Oddaj troche!!!!!!!!!!Ale tu cicho :-) ja zajadam się truskawkami mniamm ;-)
dagne
Wiesz co Magda, przynajmniej ciężarnej byś smaka publicznie nie robiła!!!!! ;p niedobra ty! ;p
reklama
No właśnie!Wiesz co Magda, przynajmniej ciężarnej byś smaka publicznie nie robiła!!!!! ;p niedobra ty! ;p
Widzisz Dagne, jak Magda się nad nami znęca :-((((
Podziel się: