reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Vanilia Ja też mam zostać niebawem chrzestną. Mam nadzieje, że szwagier nie będzie robił problemu jeśli uda nam się zajść w ciąże ;)) Baa... na pewno się ucieszy :) Masz racje, zabobon to jedno, a wiara to drugie :D
Klari Poinformuję jutro z rana :D Wstanę bardzo wcześnie i zrobię teścik.
Silmiriel W porządku, tak z rozpędu coś dopiszę ;) Poprawię się. Nie wiem czy to za wcześnie czy nie, ale pojechaliśmy na zakupy, wsiadłam do samochodu i mi się duszno zrobiło, a potem mdliło jak nie wiem :/
Zgrabnitki ten brzusiu... słodziutki taki ;) Ślicznie Silm :*

Dziewczyny, mam pytanie... moja kuzynka w poniedziałek idzie do ginka (po receptę na anty), ale pytała mi się czy jeśli pół roku przyjmowała tabletki i miała potem 1,5 roku przerwę w ich braniu, a teraz na nowo wybiera się po receptę (do tego samego ginekologa) to czy on ją będzie jeszcze raz badał na fotelu etc, bo dostała przedwczoraj okres i nie wie czy odwołać wizytę i zapisać się na za tydzień czy pójść do ginekologa (po tych tabletkach czuła się dobrze, nic jej nie było...) Więc ja myślę, że jeśli zajrzy w kartotekę i wie, że wszystko z nią w porząsiu to chyba nie musi jej badać, ale pytam Was (może któraś się orientuje), nie chciałabym dziewczyny w błąd wprowadzić... A młoda jest, po co ma się na zapas martwić :D
Pozdrawiam, idę zrobić kolacyjkę rodzince :D

Ostatnia edycja:
reklama
Porządny ginekolog to powinien w ogóle zlecić cała serię badań, nie tylko badać na fotelu, bo półtora roku to długi okres czasu i wiele mogło się zmienić.

Masz rację Silm Młoda dziewczyna, żeby potem kłopotów nie miała... Ale to lepiej, żeby przesunęła sobie wizytę na za tydzień chociaż... ;D Ale się objadłam. Teściu mówi, że jem za dwóch już :D

Witajcie kochane...Ja juz po pracy ale miałam dzis pecha ze hej.Rano spuzniłam sie do pracy przez autobus bo przyjechał spuzniony.Jeszcze przed autobusem miałam mdłosci jak przygotowałam jedzonko do pracy.Jak wracałam do domu to stalismy w dłuuugim korku bo był wypadek a w autobusie było duuuuuzo ludzi bo to szczyt i w tedy tez dostałam mdłosci i myslałam ze nie wytrzymam ale na szczescie nie wymiotowałam,dzis mam tez dzien sikania co chwile.Dobrze ze ten dzien juz sie konczy i w dodatku był taki gorocy dzien ze nie było czym oddychac a co dopiero bedzie w czasie wakacyjnym....

Fiona A nie chciałabyś sobie wziąć urlopu w trakcie ciąży. Płatne 100% :D

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki ;)
Na poczatek wszytskiego najlepszego ciezarowka i wszytskim ktore czekaja na magiczne II kreseczki ;))
Ja w dalszym ciagu sobie choruje, glowa boli juz 5 dzien wiec leze juz w lozku ;/ zadko kiedy boli mnie glowa wiec przechodze pieklo !!

Udalo mi sie was nadrobic !! Przeczytalam kazdy wpis ;p

Witam nowe staraczki ;p widze ze lovka niesamowicie rozkrecila sie z postami ;p

Lovka o to chodzi w tym forum ;))
Tak poprostu zauwazylam i wspomnialam o tym w poscie ;)) nie odbieraj tego zle ;))

Fiona A nie chciałabyś sobie wziąć urlopu w trakcie ciąży. Płatne 100% :D

Mieszkam w Francji i nie wiem dokładnie jak tu jest w takich sprawach ale czas sie doinformowac.Boli mnie głowa i jak nie moge brac zadnych lekow to zostało tylko jedno połozyc sie spac

reklama
Przyplątał mi się katar... masakra, mówię Wam. Do tego taki początek, że jeszcze mi gardło podrażnia :( Na razie zrobiłam sobie inhalację, niewiele pomaga...

Do góry