Magd.a Niedawno wróciliśmy z zakupów. I zaczęło mnie mdlić... Hmm coraj bardziej zaczynam myśleć, że to ciąża. A okres mi już się wczoraj skończył. Jeszcze 3 dniowy okres mi się nie zdarzył... :/ Jakiś taki dziwny był - skąpy. Chyba jutro przed ginkiem zrobię test... Tak, napewno zrobię Może to dzidziuś Eh fasolunia
reklama
Witam was dziewuszki :-).
O matko ale ja tu rzadko zaglądam.. Ale jakoś tak ta wyszło ta pogoda i w ogóle :-).
Widzę nowe osóbki u nas Witam Serdecznie :-)
No i Wszystkiego Najlepszego dla naszych Mamusiek.!!
Jak fajnie jest się odprężyć i nie myśleć o tym wszystkim o tych staraniach. U mnie było mało przytulanek w tym cyklu ale mam jednak taką małą nadzieję, że się teraz uda . Zobaczymy jak to będzie koło 03.06 mam testować.
Lovka jak masz przeczucie, że to fasolka to zrób test i od razu daj nam znać jaki wynik :-). Trzymam kciuki &&&&&
Sil ja też czekam na zdjęcie (mam nadzieję, że nie pomyliłam osób ;-).)
Truskawcia oj rozmowa ze swoim facetem bardzo dużo daje. Ja też często rozmawiam ze swoim o wielu sprawach w sumie to o wszystkim rozmawiamy i bardzo dużo mi to daje i wiem, że mogę zawsze na niego liczyć :-).
O matko ale ja tu rzadko zaglądam.. Ale jakoś tak ta wyszło ta pogoda i w ogóle :-).
Widzę nowe osóbki u nas Witam Serdecznie :-)
No i Wszystkiego Najlepszego dla naszych Mamusiek.!!
Jak fajnie jest się odprężyć i nie myśleć o tym wszystkim o tych staraniach. U mnie było mało przytulanek w tym cyklu ale mam jednak taką małą nadzieję, że się teraz uda . Zobaczymy jak to będzie koło 03.06 mam testować.
Lovka jak masz przeczucie, że to fasolka to zrób test i od razu daj nam znać jaki wynik :-). Trzymam kciuki &&&&&
Sil ja też czekam na zdjęcie (mam nadzieję, że nie pomyliłam osób ;-).)
Truskawcia oj rozmowa ze swoim facetem bardzo dużo daje. Ja też często rozmawiam ze swoim o wielu sprawach w sumie to o wszystkim rozmawiamy i bardzo dużo mi to daje i wiem, że mogę zawsze na niego liczyć :-).
*Vanilia*
Moderatorka
HEj dziewczyneczki, ja już po pracy ale czuję się dziś fatalnie....jakaś grypa chyba idzie bo strasznie bolą mnie kości i brzuch, i ogólne jakieś osłabienie...myślałam że nie wytrzymam dzisiaj w robocie, a jeszcze do mamusi musze lecieć z bukietem:-)
Gocha ojj przykro mi bardzo...a już myslałam, takie objawy wyraźne, ech...
Truskawcia o kobiecie w ciąży to zabobon.....bo niby jest przesąd że jak kobieta w ciąży jest Chrzestną to jej dziecku albo chrzszczonemu ( jak to się pisze??) stanie się coś złego.....ale słyszałam że to się wywodzi z czasów kiedy kobiety często umierały przy porodach i nie brało się za Chrzestną cięzarnej bo w przypadku jej porodowej śmierci dziecko zostanie bez matki Chrzestnej.
Ja też będę niedługo Chrzestną i mam nadzieję że gdybym była w ciąży nie będą robić problemów bo przecież wiara to jedno a zabobony to drugie;-)
Lovka testuj testuuuj:-) może akurat
Gocha ojj przykro mi bardzo...a już myslałam, takie objawy wyraźne, ech...
Truskawcia o kobiecie w ciąży to zabobon.....bo niby jest przesąd że jak kobieta w ciąży jest Chrzestną to jej dziecku albo chrzszczonemu ( jak to się pisze??) stanie się coś złego.....ale słyszałam że to się wywodzi z czasów kiedy kobiety często umierały przy porodach i nie brało się za Chrzestną cięzarnej bo w przypadku jej porodowej śmierci dziecko zostanie bez matki Chrzestnej.
Ja też będę niedługo Chrzestną i mam nadzieję że gdybym była w ciąży nie będą robić problemów bo przecież wiara to jedno a zabobony to drugie;-)
Lovka testuj testuuuj:-) może akurat
Lovka nie dziwię ci się. To czekamy na wieści i trzymamy &&&&&&&
A co tam u naszych ciężarówek.? Widzę, że Ael już na półmetku (jak dobrze pamiętam) :-). Kurcze jak ten czas leci ja bym powiedziała, że to dopiero miesiąc no może drugi.
A co tam u naszych ciężarówek.? Widzę, że Ael już na półmetku (jak dobrze pamiętam) :-). Kurcze jak ten czas leci ja bym powiedziała, że to dopiero miesiąc no może drugi.
Ostatnia edycja:
S
Silmiriel
Gość
Zaraz dostaniecie mąż obrabia zdjęcie, w sensie zrzuca na kompa i zmienia z RAV na jpg
Lovka, jak coś dopisujesz, edytuj, nie będą się modki denerwować Chyba za wcześnie na mdlości ciążowe, ale jak jest po okresie to już test wyjdzie Ale zemdlenie to na zagnieżdżenie by mogło pasować
Lovka, jak coś dopisujesz, edytuj, nie będą się modki denerwować Chyba za wcześnie na mdlości ciążowe, ale jak jest po okresie to już test wyjdzie Ale zemdlenie to na zagnieżdżenie by mogło pasować
reklama
S
Silmiriel
Gość
Zobacz załącznik 357741~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ fluidki od samego brzucha
Na żywo widać deko więcej, ale to początek, więc i tak...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ fluidki od samego brzucha
Na żywo widać deko więcej, ale to początek, więc i tak...
Podziel się: