reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

magda to nie wiem gratulowac ci czy nie, tej pracy, skoro zadowolona nie jestes hmm. Moze lepsze to, niz nic. Gdybys wiedziala jak ja swojej nie lubie...
magenta skarbie owulke raczej masz teraz tzn dzis, wg wszystkiego powinna sie pojawic po szczycie sluzu, czyli wlasnie wczoraj mialas szczyt, a dzis kiedy juz go nie ma masz miec owulke, wiec dzialaliscie w idealny dzien, ale chyba cos nie poszlo heheheheh:-D

reklama
hej kochane
magenta chyba cos nie wyszlo trzeba jeszcze raz ;-) rzytulanki zrobic i zaduzo nie kombinowac :-p ;-)
a ja w pracy znowu caly dzien ale mi sie nic niechce ale zato bede wieczorkiem miala mniej do czytania bo na was sile mam ;-) zeby poczytac ;-)
a mi sie plodne zaczely :-D moj mi powiedzial ze go tyle czymalam ze spokoju mi dzisiaj nieda tak powiedzial :-D choc troszke zawczesnie bo do owulki jeszcze troche czasu ;-)
Zycze milego dnia kochane ;-) a co do wykresow to sie nieznam ;-(

śliczny brzusio :-):-):-) Co tam dziewczyny? Sięęęęęę rozpisałyście :-D U mnie nadal brak @ a miała być w niedziele......... a na teście 1 krecha:dry: Zaś jakiś psikus? Wrr Ogołnie wstałam dziś lewą nogą....Koszmar...

Witam dziewczynki ;))

Ewika sliczny brzusio ;))
Powiedzcie mi dziewczynki ile dni przed @ spada temp ?? Niestety laczac sie z int przez tel kom nie widze waszych wykresow :(

ewika ślicznusi te twoj brzuszek ;-) buziaczek w brzuszek ;-*taki sliczny ze az sie zakochalam w nim -) tez chce taki:-)

reklama
Ewika, ładny brzuszek i palnę za ten tłuszczyk! Widziałaś mój? Pół ciążowy pół tłuszczowy, to siedź cicho i ciesz się że ładny ciążowy Ci wyskakuje.

Basati, dziękuję że pytasz. Dobrze się czuję, chociaż dziś o 5 miałam rozmowę z porcelaną, rzygałam takim gorzkim kwasem, że nawet jak już przestałam rzygać ciążowo, to chciałam przez ten posmak w ustach, był masakrycznie okropny.

Madziu a co to przedstawicielem handlowym jesteś, co to za firma? Kobieto zwijaj się z tej pracy, oni tam nawet za dojazdy Ci nie oddadzą a wykorzystają na maksa, poza tym będą źli jak nie będziesz codziennej normy wyrabiać, a przez to tnąć Ci premię.
Ja dobra ciocia radzę, daj sobie spokój z taką pracą.

Do góry