reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

temp spadla owu byla w 11 dc jak dobrze pamietam potem tempka zwrosla widac ladny skok tempki ale masz niska tempke bo mi sie wacha przewaznie od 36,6- 37,4
haha ciekawe czy dzis namowie mojego na przytulanki bo ostatnio zmeczony wraca z roboty ale polezymy zobaczymy hehe:p

witam Cie Ael - to od rana same nie przyjemnosci:/ tule mocno kochana:) :*

A u mnie masakrycznie deszcz pada humorek do d**y spac mi sie teraz zachcialo ale zakupy na obiad odbebnione :)

Ostatnia edycja:
reklama
Magda KOchana, olej taka fuche, najgorsze co może być i naprawdę nienajlepiej swiadczy o firmie...Po pierwsze w normalnej szanującej się firmie miałabys umowe o prace. Oczywiscie na tego typu stanowisku nie ma co liczyć na wysoką podstawę ale za to na dobrą premię. W przeciętnej firmie, powinnas dostać ok 1200-1500zł netto plus od każdej podpisanej umowy dodatkową kasę.Zwykły handlowiec na takim stanowisku dostaje własne auto, komórkę i nie powinien miec problemów z uzyskaniem miesiecznie ok 2 tys zł netto, to i tak jest niewiele. To jest ciezka praca i firmy które nie sprzedają jakiś swiństw które sa ***** warte i nie prowadzą jakiś szemranych interesów bardzo szanują swoich przedstawicieli bo dzieki nim sie wszystko kreci. Wiem bo swojego czasu zajmowałam się rekrutacja itp. Druga opcja na tego typu stanowiskach jest własna działalność i wtedy wszystko wyglada troche inaczej, ale tez nie jest złe. To co Ci zaproponowali jest śmieszne, ja bym to olała...szkoda Twojego zdrowia!

A ja chyba juz miałam owulacje, kurde zupełnie się zgubiałm w tych obserwacjach...juz od jakiegos czasu byłam w stanie bez problemu zaobserwowac sluz płodny i niepłodny a teraz kurde jakos tak sucho niby cos tam było ja myslałam ze sie dopiero rozkreca a od wczoraj sahara... A jajniki mnie kłują od dwóch dni...zawsze to wszystko jakos tak bardziej kompatybilne u mnie było, albo mniejsza wage do tego przywiązywałam...no nic , jeszcze w tym tygodniu pomecze mojego malza ku jego radości i zobaczymy ale cos mam dziwne wrazenie ze nic z tego w tym cyklu jednak nie bedzie...

Paluszek dziękuję za te słowa :-* aż mi lepiej, zdecydowanie

co do objawów, u mnie też chyba owulka.. chociaż po śluzie nie można tego poznać.. ale temp wzrosła, i jajniki mnie bolały 2 dni..

Hej dziewczyny !
Magda dziewczyny mają racje ! :) Ja też kiedyś niestety pracowałam miesiąc w takiej firmie i byłam wykończona !! Masakra jakaś..
Ja juz nie wiem co mam myslec o tym moim cyklu dziss 33 dc nie wiem o co chodzi niby tamta bete robiłam 9dpo i byla ujemna ale czemu nie ma @ !! Juz czekam na nią jak nigdy! A testu boje się robić :(:(

reklama
Do góry