reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

She dziękuję również Cię tulę mocno :*

ale sama już niedługo będę mieć dość starania nie dla mnie te nerwy przy braku @ i testowaniu ... za dużo mnie to kosztuje :-(

reklama
Ojjjj to rzeczywiscie poczatek ;) dlatego nic sie nie martw ;*** juz nie dlugo die wam uda ;))

Ja uciemam spac bo strasznie mnie boli ta glowa :( i chyba przeziebienie bierze ;(( ehhh niegrzecznych snow ;))

witam wieczorna pora ;-)
Magenta niemartw sie ja tez tak mam a staram sie krucej od ciebie a wczoraj mezowi powiedzialam ze to przez hormony...
bedzie dobrze uda nam sie napewno jak nie w tym to w nastepnym ;-)

Dagne mam nadzieje ze dalas sobie spokoj z tymi zajeciami ;-)i odpoczywasz ;-)gratuluje 9 tyg ;-)

Ewika 87 a moze zdjecie telefonem ;-)

Gocha niemartw sie wiem ze to trudne jedna krecha i do tego brak pracy zycze ci zeby wszystko sie ulozylo ;-)trzymaj sie mocno !!!

Pyscku mam tak samo niemartw sie uda nam sie wiem ze to straszne czekanie na @ ale niemartw sie masz nas zawsze cie wysluchamy i pocieszymy;-)

Basati8 mam przeczucie ze w tym miesiacu wam sie uda ;-)trzymam kciuki&&&&&&&&&&

Alredka no autorytet i pomocna jak pok ale ty czesciej z nami jestes ;-) dziekujemy :-)

Fiona napewno pechcerzyk zobaczysz ale na serduszko zawczesnie raczej chociaz ja sie zaduzo nieznam ;-)jak bede sama chodzic to bede wiedziec co i jak kiedy wiadomo ;-)

Iwasku tylko nie chudnij nam zaduzo bo dzidzia nie bedzie miala miejsca w brzuszku ;-)

Magenta to z ta pralnia dobre ;-)

Kasia natka mysle ze powinnas zrobic bo w koncu ma pomoc a nie zaszkodzic ;-)

Rasta to sie chlop ucieszyl dobrze ze rzuci palenie;-) trzymam kciuki &&&&&&&&n aby to pomoglo ;-)badania zrobisz i się wszystko wyjaśni;-)

a co umie gdybyscie chialy wiedziec to wczoraj wieczorkiem poplakalam sie jakos tak mnie dolinka wziela tak jak magente ... ostatnio od 8-30 do 21 w pracy i tak troche jeszcze bede pracowac bo 2 asystentka chora... wiec jak wrocilam z pracy to nadrabialam was :-)
a teraz kochane zycze wam milej nocy ;-) i trzymam za wszystkie kciuki i napewno nam sie uda jak nie w tym cyklu to w nastepnym jestem optymistka i wierze w to ze wszystkie z brzuszkami bedziemy chodzic ;-)

Ostatnia edycja:
She ta temperatura i objawy to może być fasolka-życzę Ci tego :-)
Pyscku jak to u Ciebie jest? Wczoraj robiłaś test, a na suwaczku masz 2 dni do dni płodnych?:confused:

Witam kobity:-) nowy dzień i nowe siły. Testuje któraś dzisiaj, czy mamy zastój? ja dopiero zatestuje za 6 dni jak @ nie przyjdzie:-) ale chyba przyjdzie

Witam was babeczki kochane...

Fiona - jak się czujesz???

She - napewno sie uda, trzymam kciuki...

Pyscek- głowa do góry ( wiem, że łatwo sie mówi... ale prawie każda z nas to przeżywa). Uda sie wkońcu zobaczysz.

Ael -jak się czujesz???

kasia.natka- modle sie żeby te nasze cykle sie skrócily... Obiecaj że szybko zafasolkujemy. Napisz mi kochana co bierzesz? witaminy, kwas foliowy? Czy bierzesz też wspomagacze? Bo sie pogubiłam.

Vanila-no to trzymam kciuki żeby wredna małpicha nie przyszła.... a fe.... a kysz... Trzymam kciuki!!!
...
Poza tym- tule calą resztę forumowiczek ;-)

Dzisiaj nie będę miec za dużo czasu, ale bede zerkac. Miłego dnia!!!

reklama
dzien dobry :-)
rasta super!!! ciesze sie ze twoj men szczesliwy i spokojniejszy i dzieki temu ty troche tez :tak: rob teraz badanka i na pewno w "krotkim" czasie sie uda!!! a jak sie wczesniej leczylas, czym i na co ze piszesz ze bylo ok a teraz owu nie ma?
Pyscku tobie to sie maly klaps chyba nalezy!!! drugi cykl i takie podejscie :szok: przecietna para potrzebuje pol roku zeby sie udalo!!! wiadomo niektorym sie udaje od razu ale to nie jest regula wiec troche cierpliwosci i pokory ;-)
Asiol a prolaktyne to masz ta "zwykla" podwyzszona czy po tabletce?
Basati kochana jasne ze zafasolkujemy!!! to ci moge obiecac ale "szybko" to pojecie wzgledne wiec ja powiem ze "w tym roku" :tak: moze nie brzmi jakos super optymistycznie ale fakt ze sie uda bedzie nas podnosil caly czas na duchu!!! jakos damy rade i bedziemy sie wspierac :-) a biore kwas foliowy, kompleks witamin z przerwami no i teraz dupka na wywolanie i przez dwa kolejne cykle i zobaczymy bo gin powiedzial ze jak sie nie uda to podejmiemy jakies leczenie. a ty co bierzesz?
milego dnia dziewczynki bo ja zmykam do pracki i bede poznym wieczorem

Do góry