reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej dziewczynki na starcie zycze wszystkim milego dnia:):tak::-) u mnie wczoraj byla owu wieczorkiem:p wyszedl test pozytywny i na maska bylo sluziku az moj sie ''kapal'' a dzis juz prawie ze sachara... ale nie bedzie fasolinki:/ akurat wczoraj moj pokusil sie na bielizne itp ale po zmianie pozycji hehe byl wypal nie tam gdzie mial:p za to oberwal moj i jego brzuch:p hehe smiac mi sie chcialo a jednoczesnie zalamka:(:zawstydzona/y: rano zaspal do pracy zamiast wstac sobie o 5 wstalismy o 7. i jestem mega wyspana. A w dodatku mam dzis wolne:) co mnie naprawde cieszy ze mam chwile dla siebie...

a swoja droga to za wszystkie testujace mocno trzymam kciuki i zycze powodzenia tym co teraz zaczynaja staranki bo owulki sie zblizaja a naszym dlugo wyczekujacym na @ zycze zeby ta wredzizna przyszla albo zeby wyszly 2 krechy

pyscku- wiem ze cie to nie pociesza ze musisz czekac na @ ale pewnie sie nie bawem pojawi nie stresuj sie a sama przylezie. drugi cykl staran to zupelnie poczatek kochana dacie rade:) tylko mniej stresu i wiecej luzu
A etraz nie pamietam czy Asiol czy Rasta pisaly o braku owu dziewczynki pamietajmy ze w ciagu roku maga sie zdarzyc cykle bezowulacyjne i to wcale nie musi znaczyc niz zlego

reklama
Cześć dziewczyny doczytałam Was wczoraj, ale już nie miałam sił odpisywać :-( jak wyszłam wczoraj o 6 tak wróciłam 21.30 :-( Nie chwaliłam się do tej pory.. i dobrze zrobiłam.. :-( byłam na jednej rozmowie kwalifikacyjnej.. pokonałam 150 kandydatów, wczoraj miałam wdrożenie do pracy, jeździłam do klientów.. podpisałam 6 umów ( w tym jedną "dużą" bo na firmę..) zostałam zaproszona na 8 dziś do pracy na 2 tygodniowy okres próbny.. a potem stała praca.. jedno ,że na umowę zlecenie drugie ,że nie mam podstawy.. tylko kasę od podpisanej umowy :-( szlag by to trafił.. :-( wczoraj to byłam o jednej suchej bułce i wodzie mineralnej.. wróciłam to nawet nic nie zjadłam.. do tej pory też nie mam na to ochoty :-( Miłego dnia dziewczyny :-*

oj Madziu to moze sobie szukaj jeszcze jakiejs innej pracy cio?? bo z tej jak widac nie bardzo zadowolona jestes tym bardziej ze chcialas stala race na umowe normalna... biedna zmasakrowana wrocilas i nic sie nie chcialo.. sciskam cie mocno kochana i 3 mam kciuki zebys znalazla sobie inna lepsza prace z taka ktora cie zadowoli od a do z i bedziesz czuja ze sie realizujesz

Mag wczoraj miałąm takiego doła, że nawet M. mówił,że wyglądam jak zwłoki :-( dziś znowu u małego jestem.. zaraz za wysyłanie cv się biorę :-(

to tylko powodzenia zyczyc kochana szukaj innej roboty bo na tej sie wykonczysz nie dosc ze z glodu to z nerwow. I najgorsze jeszcze to ze nie masz stalej pensji a to roznie bywa z tymi podpisaniami umow:/

reklama
Do góry