reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ale kurde to własnie troszke za wczesnie na owulke przy takich długich cyklach...powinnismy miec ok 25-30dc chyba ze sie cos przesuwa i @ przyjdzie szybciej...bo faza lutealna powinna trwać ok 12-16 dni..tak mi sie przynajmniej wydaje...ale ja to ciagle zielona jestem jezeli chodzi o te sprawy może któras z bardziej ogarnietych dziewczyn sie wypowie?

Gocha zrób test! przeciez jak jest fasolka to lepiej wiedziec jak nie ma to tez lepiej sie dalej nie łudzić, i nie zameczac myslami a może jednak cos wyjdzie...

Ostatnia edycja:
reklama
No dla mnie też szybko właśnie.. może mi się skróci cykl.. tylko skąd taki wzrost temp ?

teraz 19 dpo.. także już powinna byc @ tzn. mam nadzieje ze owu była wszystko wskazywało na to testy, ból jajników, tempka ze była 14 dc..

Donia jak się czujesz? Fasola daje o sobie znać ?

dziękuję, że pytasz kochana
nie mam żadnych objawów, wszystie przeszły w dniu, w którym miała wystąpić @, teraz jak za szybko wstanę lub zrobię jakąś dziwna pozycję to trochę mnie ciągnie w okolicy jajników, ale chyba zawsze tak miałam
jedne co zaobserwowałam to mam bolące sutki i takie "w gotowości", jak wrocę do Polski to zrobię betę i będę happy

aha Magd.a za pomniałam, zrywaj się z tej roboty, to nie zajęcie dla tak inteligentnej dziewczyny jak Ty, domokrążca? nigdy!

Gocha, rób teścik, ale migusiem!!! beta w 9 dpo może nie wyjść

Ostatnia edycja:
Donia dbaj tam o siebie ;-) mam nadzieję,że będzie wszystko ok;-) i trzymam za to kciuki..

teraz dzwonili do mnie z cyfry+ na spotkanie rekrutacyjne.. zobaczymy co mi powiedzą.

dzien dobry :-)
Asiol a prolaktyne to masz ta "zwykla" podwyzszona czy po tabletce?

Prolaktynę mam wysoką bez obciążenia.

A etraz nie pamietam czy Asiol czy Rasta pisaly o braku owu dziewczynki pamietajmy ze w ciagu roku maga sie zdarzyc cykle bezowulacyjne i to wcale nie musi znaczyc niz zlego

Tak rasta miała teraz cykl bezowulacyjny, a mi zupełnie z głowy wyleciało, że przecież u kobiety w ciągu roku może wystąpić kilka bezowulacyjnych cykli i to jest normalka. Dobrze magneta, że o tym wspomniałaś :)

Ewika śliczny brzuszek.

Magda życzę Ci abyś szybko znalazła zadowalającą pracę, stamtąd uciekaj jak najszybciej bo się wykończysz.

Miłego popołudnia wszystkim życzę :)

Hej dziewczyny, wpadłam przesłać Wam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :)
I poinformować, że odebrałam wyniki dodatkowych badań toksoplazmozy i CMV - ujemne :)

reklama
Hej dziewczyny, wpadłam przesłać Wam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :)
I poinformować, że odebrałam wyniki dodatkowych badań toksoplazmozy i CMV - ujemne :)
No to super, cieszyć się tylko :-)
Ja robiłam też badania wszystko mam w normie, parę wyników troszkę bliżej dolnej granicy normy.
Mam tylko lekko obniżony mocznik i kreatyninę, ale to da się wytłumaczyć ciążą :-D

Do góry