Fiona a jak Ty się ogólnie czujesz??
Haahahaha my nawet pytania zadajemy takie same ale wizyte ja mam dopiero na 20.00 ale pracuję do 15 także jakoś wytrzymam, byle był już ten wtorek
Mnie okropnie bolą piersi! Tzn. wieczorem już tak bardzo nie ale rano i przez cały dzień to strasznie. Staram się ich w ogóle nie ruszać, poza tym jestem śpiąca, wracam z pracy i muszę na chwilkę przysnąć no i wieczorem o takiej godzinie jak teraz jestem padnięta mimo, że ja raczej chodzę późno spac bo koło 24
Jakos tak specjalnie piersi mnie nie bolachociasz przed spodziewana data @ bolały mnie i to bardzo dzien w dzien a teraz tylko czasami tak same od siebie jak by sie w nich cos robiło ale za to sutek nie moge dotknac bo bola raz mniej a raz wiecej .Od jakis czech dni spie na stojaco dosłownie bardzo jestem senna i mam mdłosci ale nie czesto moze jakos raz dziennie.dwa dni po spodziewanej sie @ pobolewał mnie brzych i to gdzies tak do przedwczoraj ale juz przeszło.Jeszcze co sie zmieniło przed fasolka jadłam słodycze np zelki a teraz jak robimy zakupki przechodze koło stoiska z słodyczami i nic a nic mnie nie kusi tak jak by nie musiały istniec.Tyle z objawow