reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

O w końcu ktoś się odezwał :D niestety, nie miałam bo do mojego gina mimo, że prywatnie to jest bardzo długi czas oczekwiana... a Ty???

reklama
Ehhh a ja sie potwornie czuje :(( glowa mi peka :( bol brzucha jak na @ takze zbliza sie wielkimi krokami a dodatkowo czuje jakby mnie jakies chorubsko bralo :( zmierzylam temp i mam 37.2 :( mam nadzieje tylko ze nie zlapie jakiegos dziadostwa :((

Hahahaha... ja też mam na 31 maja i też umieram już z niecierpliwości.... a tak w ogóle to chciałabym już kończyć 12 tydzień bo strasznie się
boję... cały czas myślę o tym, żeby było wszystko dobrze

She a może to objawy na fasolkę...?? czy robiłaś już test bo wiem, że ktoś testował ostatnio ale nie jestem pewna kto... przepraszam

Ostatnia edycja:
Ehhh a ja sie potwornie czuje :(( glowa mi peka :( bol brzucha jak na @ takze zbliza sie wielkimi krokami a dodatkowo czuje jakby mnie jakies chorubsko bralo :( zmierzylam temp i mam 37.2 :( mam nadzieje tylko ze nie zlapie jakiegos dziadostwa :((

wspoł♥czuje ci taka piekna pogoda a ciebie chorubsko bierze i jeszcze w dodatku @ a moze to pobolewanie w podbrzuszu to na fasolke?

Hahahaha... ja też mam na 31 maja i też umieram już z niecierpliwości.... a tak w ogóle to chciałabym już kończyć tydzień bo strasznie się
boję... cały czas myślę o tym, żeby było wszystko dobrze

She a może to objawy na fasolkę...?? czy robiłaś już test bo wiem, że ktoś testował ostatnio ale nie jestem pewna kto... przepraszam

oooo to wskazuje na to ze i wizyty mamy w ten sam dzien....jak jeszcze powiesz ze masz o tej samej godzinie to nie uwierze:-) ja mam na 13;45.A jakie masz teraz objawy?

Fiona a jak Ty się ogólnie czujesz??

Haahahaha my nawet pytania zadajemy takie same :p ale wizyte ja mam dopiero na 20.00 :( ale pracuję do 15 także jakoś wytrzymam, byle był już ten wtorek

Mnie okropnie bolą piersi! Tzn. wieczorem już tak bardzo nie ale rano i przez cały dzień to strasznie. Staram się ich w ogóle nie ruszać, poza tym jestem śpiąca, wracam z pracy i muszę na chwilkę przysnąć no i wieczorem o takiej godzinie jak teraz jestem padnięta mimo, że ja raczej chodzę późno spac bo koło 24

Ostatnia edycja:
magda ja jeszcze nie testowalam bo jeszcze jestem lrzed erminem @ ;)) a to pobolewanie w brzuchu jest identyczne jak na @ wiec raczej nie bedzie fasolki:( a ta temp to chyba nie jest objaw zafasolkowania :( ehhh

fiona a ty miales jakies specjalne objawy na fasolke czy identyczne jak na @ ?

reklama
A cos specjalnego odczuwalyscie o czym nie pisza w pseudoporadnikach ;p ;)) podobno " to sie czuje" ?!

Ostatnia edycja:
Do góry