reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej dziewczyny!!
Ja właśnie w sobotę ustaliłam z mężem że na razie pasujemy ja się muszę zająć sobą i swoim mężem bo czuję że się trochę przez te staranka oddaliliśmy od siebie a że jesteśmy jeszcze dość młodzi to możemy poczekać:)

reklama
Rany laski, ale miałam atak klozetowy... oj dawno nie miałam takiego spotkania... do tego jest mi dość słabo, chyba wypiję kawę, której nie miałam w ustach od tygodnia...

Rany laski, ale miałam atak klozetowy... oj dawno nie miałam takiego spotkania... do tego jest mi dość słabo, chyba wypiję kawę, której nie miałam w ustach od tygodnia...
Oo i zaczynają się uroki ciążowe :-D
Dagne nie martw się, jak masz tak to dzidzia silna i zdrowo rośnie :-D

Ael, skoro tak mówisz ... :) ale kurcze sen na oczy mi nachodzi, a muszę wracać na uczelnie. Kawa- mam nadzieje, że jej nie zwrócę. Może pojadę tylko na 2 z 3 wykładów.

Gocha – w takim razie trzymam &&&& za nową pracę i fasolinkę :-D Jeśli robiłaś co lubisz (a gdzie pracowałaś? :-) ) to szkoda :-( ale bądź dobrej myśli :-) Przecież nadal w tym samym fachu możesz szukać pracy :-)

Klari- to prawko będziesz zdawać? :-D &&&& :-) Widzisz, czasem każda z Nas traci wiarę :-( ale myślę, że to tylko chwilowe :-D

Basti – a jak zamierzasz wyluzować? :-) przestaniesz myśleć… myślisz, że Ci się uda hi hi ;-) Ja też sobie mówię, nie myślę co będzie to będzie… ale… tak nie potrafie :-( gdzieś w głowie zawsze siedzi myśl, że może tym razem się uda ;-)

Dagne- czyżby oznaki wielce ciążowe?? :-D Nie wiem czy kawa Ci w tym pomoże ;-)

Dagne jeśli nie masz obowiązkowych zajęć daj sobie spokój. Z własnego doświadczenia wiem, że po spotkanku klozetowym lepiej pospać sobie ze 2-3 godziny.

witajcie lasencje :-)
IWASKU ja wciaz mam 3. cykl staran :nerd: wiem wiem... ale mam nadzieje ze juz sie powoli konczy
donia gdzies czytalam ze te zyly na (.)(.) to objaw ciazy wiec ciesz sie kobieto nawet jak sa zielone :-D no i jeszcze raz gratuluje tego powtornego testu!!!
z tym luzowaniem to nie jest troche tak ze tylko odkladamy wspomagacze itp. ale i tak czekamy na II ;-) tak mi sie wydaje
trzymam &&& za nas wszystkie starajace sie i przesylam klapsiki tym watpiacym
Asiol a jak tam u ciebie bo cos ostatnio malo sie udzielasz?
Basati a moze akurat te dwa m-ce beda szczesliwe!!! trzymam &&&
mag glowa do gory. kazda z nas ma gorsze dni ale to mija :tak:
gocha trzymam &&& za fasole i za prace - musi byc dobrze!!!

Ostatnia edycja:
Truskawcia tak w tym tygodniu pewnie już będę miała teorię a w następnym praktyczny :-).
Kasia.natka u mnie to tak właśnie wygląda. Przestałam się obserwować, pilnować dni płodnych itp.. ale jak przychodzi czas na @ to mam nadzieję, że się udało i liczę na II krechy ;-).
Dagne Ael ma rację jeśli nie masz jakiś obowiązkowych zajęć to się lepiej połóż i zdrzemnij :tak:

reklama
A ja jeszcze dodam że zakupiłam poraz kolejny testy owulacyjne... i czekam na te dni. Więc zobaczymy co pokażą. Poza tym wciąż sie obserwuje... Zaczynam studiowac poraz kolejny książke NPR może coś w niej przegapiłam.

kasia.natka- a mierzysz sobie temperaturkę w cyklu???

Do góry