Paluszek_
Fanka BB :)
Magenta tule mocno:* i żal się ile tylko Ci potrzeba, miedzy innymi po to jest to forum...moge sobie tylko wyobrazić jak czasem jest Ci ciezko, ale co tu poradzić...Chciałabym miec reseptę na fasolki, każdej bym conajmniej jedną wypisała... Niestety tak koslawo jest ten swiat skonstruowany, że na pewne rzeczy kompletnie nie mamy wplywu i z ciąza tak włsnie jest...niby wszystko w naszych rekach bo pewne kroki zeby miec szane na bobaska trzeba poczynić, ale gwarancji ze wyjdzie nikt nie daje...Mysle ze powinnismie zrobić badania kompleksowe, może znajdzie sie przyczyna i bedzie można ja leczyć...a może po prostu musicie uzbroić się jeszcze w cierpliwość i dzielnie czekać...
JA jeszcze jestem ciągle pełna wiary chociaż obserwując siebie wiem ze może to nie byc takie łatwe, ale na razie mysle pozytywnie, teraz sie nie uda to może w nastepnym cyklu...nic innego zrobić nie moge, jak efektów nie bedzie to pod koniec wakacji zrobie wszystkie badania no i trzeba bedzie korzystac z jakis wspomagaczy...
JA jeszcze jestem ciągle pełna wiary chociaż obserwując siebie wiem ze może to nie byc takie łatwe, ale na razie mysle pozytywnie, teraz sie nie uda to może w nastepnym cyklu...nic innego zrobić nie moge, jak efektów nie bedzie to pod koniec wakacji zrobie wszystkie badania no i trzeba bedzie korzystac z jakis wspomagaczy...