magenta :)
Fanka BB :)
witam was wszystkie od samego ranca. Jak tam weekendzik? ja niebawem uwijam sie do pracy... musze wam to napisac bo sama juz nie wiem co ze soba robic:/ od piatku mam mega dola ze nie moge zajsc w ciaze:/ mam jakies glupie humorki ciagle bo plakac mi sie chce na reklamach z dziecmi itp wczoraj z moim J bylismy na rybkach i w drodze do domu widzialam dwie kobietki w ciazy i wiecie co z zazdrosci az sie poryczalam:/ mojemu J powiedzialam ze cos mi do oka wpadlo i slonce mnie drazni masakra juz chyba zabardzo mnie dobijaja starania:/ tekiego dola jak zyje nie mialam w sobote moj ukochany byl sobie w pracy ja sobie wypilam dwa kieliszki winka puscilam jakas uspakajajaca muzyczke i sobie plakalam: dawno nie mialam takiego dola masakra poprostu tak marze o dzidzi a tu ciagle nic chyba powoli zaczyna sie poddawac. A jeszcze moj mi wczoraj wypalil ze wie czemu nie moge zaciazyc bo mam kolczyk w pepku myslalam ze gada udusze a on chcial mnie troche rozweselic a mnie to dobilo i znowu zaczelam plakac masakra poprostu powoli zaczely mi sie dni plodne robie tesciki i to jest moj ostatni cykl staran potem juz mam w nosie bede na luzujach razem z magda
Ale sie rozpisalam ale musze wam napiac bo tylko wam tutaj moge sie wyzalic jak mi zle nie chce juz glowy truc mojemu ciagle o tym ze hormony mi buzuja instynkt bije ze szok i ze juz mnie dobija to ze nie moge zajsc podziwiam pok asiolka i inne co staraja sie dluzej niz rok za wytrzymalosc jestem ciekawa wogole co u pok slychac dawno jej nie bylo pok jak czytasz to napisz co tam u ciebie kochana??
Ale sie rozpisalam ale musze wam napiac bo tylko wam tutaj moge sie wyzalic jak mi zle nie chce juz glowy truc mojemu ciagle o tym ze hormony mi buzuja instynkt bije ze szok i ze juz mnie dobija to ze nie moge zajsc podziwiam pok asiolka i inne co staraja sie dluzej niz rok za wytrzymalosc jestem ciekawa wogole co u pok slychac dawno jej nie bylo pok jak czytasz to napisz co tam u ciebie kochana??