reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magdalena pozytywne teściki napełniają jeszcze bardziej pozytywną energią. Mam nadzieję że niedługo się pochwalę swoim:-D haha reakcja męża bezcenna, ale w takich chwilach mówi się różne głupie rzeczy. ja kiedy mój mąż mi się chciał oświadczyć w restauracji i wyciągnął pierścionek, byłam w ogromnym szoku to zaczęłam go wciskać mu z powrotem do kieszeni i mówiłam "nie teraz, przestań, później" ale nie posłuchał i się oświadczył:-D

She oby nie przyszła bo 26 maj to piękny dzień na wiadomość o zostaniu mamą
Ael
i bardzo dobrze, niech molestuje. Takie jego prawo:laugh2:

zaraz lecę do szkoły:baffled: i to w taką pogodę, toż to grzech....

reklama
Witam dziewczyny i ja ;-)

Ja już wyspana, wstałam, M . jeszcze śpi obok mnie ;-) mam focha na niego.. bo obicięłam włosy, a on nawet nie zauważył :-( :-D temperatura zamiast wzrastać to spadła :-D

tak brałam luteinę, więc nie wiem co teraz jak pójdę pewnie znów mi da to samo ... eh... sama nie wiem i co tak co miesiąc będę łazić a on będzie mi przepisywał luteinę czy to na tym rzecz polega, raczej nie, a znów teraz nie wiem kiedy będę miała płodne dni i kiedy będziemy mogli się starać i czy warto ... z mies na mies coraz bardziej się zastanawiam czy kiedyś nam się uda ...
spóźnia mi się już 4 dni ...

może cos jest na rzeczy oststnio pytalam czy ktos bierze to nikt sie nie odezwal o lutke chodzi

Magda chłop zmęczony przyjechał późno a Ty jeszcze się foch ujesz bo biedny nie zauważył zmiany fryzury, daj mu spać. Zauważy jak wstanie :p

dobrej nocy amalfi ;-) posmyraj swego za uchem :-) od forumowej cioci Madzi :-D
Ty se smyraj swojego!!! Zeby mamusia go nie posmyrala hahahahahahahahahaahahahahahahhahaha

kasia.natka nie dasz rady doczytac, ja czasem probuje ale po pracy nie ma takiej mozliwosci raczej

magda nie sluchaj aerledy, nie zauwazy nawet jak wstanie heheheh, nie po tylu latach zwiazku!!! Zauwazy u sasiadki bardziej lub u kolezanki nowa fryzure :-D

Ostatnia edycja:
Ty se smyraj swojego!!! Zeby mamusia go nie posmyrala hahahahahahahahahaahahahahahahhahaha

kasia.natka nie dasz rady doczytac, ja czasem probuje ale po pracy nie ma takiej mozliwosci raczej
O dżisyys! Amalfi bije ja się zawijam!!!

Amafli Ty Magdy nie podjudzaj bo stanie się zazdrosna!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
aerleda to ja przygarniesz i bedziesz radzic w sprawach zazdrosci;-). Ja nie jestem zazdrosna, bywam czasem, ale rzadko, nie chce mi sie czasu tracic na to!

amalfi rzeczywiście wiele lat ze sobą jesteśmy :-D

to co posmyrałaś tego swojego za uchem ?;-)

reklama
Do góry