reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
amalfi nie zapominam.. boje się iść spać :-D bo M. wraca kolo 1-2.. i boje się,że mnie dopadnie ;-)
ale dzięki amalfi za przypomnienie ;-)

aa miałam zapytać, jak tam ta Twoja koleżanka :-) udzielała się tu chwile i poszła ;-)

Jaka kolezanka?????????????? Dostinex sprawia ze jestem lekko opozniona w rozwoju. I no problem bede przypominac Ci co jakis czas, bo widze ze sie zapominasz heheheheheheheeheh:-D

Co do owulki to i tak sie nigdy nie dowiecie mierzac tempke czy ja macie heheh, ja dalabym sobie nieraz reke uciac ze mialam juz owulke, potem przychodzilam na usg i okazywalo sie ze pecherzyk nadal tam byl hihihi

Ostatnia edycja:
Madzia a skąd M. jedzie? A nie zgubił się po drodze? Wygrali?

Atan ja właśnie zawijam kiecę i lecę w facetem do wyra...spać, żeby sobie któraś historyjki nie potworzyła!

Jaga? chyba jej Jaga było :-)

amalfi jak to jest z tym skokiem przed czy po owu jest?

Ael wraca z Poznania.. będzie koło 1-2..

ee to byl u mnie w poznaniu ;-) ael dobranoc tylko nie macaj tak tego brzuszka zebys znowu nie wyczula dzidzi bo sie znowu obudzisz zabardzo i nie bedziesz mogla zasnac ;-)

Przed owulka powinien byc spadek tempki, a potem powinna isc do gory, ale tak jak mowie nie wyznacie sie i tak. Ja spadku nie mialam czasem a i tak mialam owulke.
A jaga!!! Ona pisze czasem, ale nie tutaj, powiem jej ze pytalas o nia.

reklama
ale mi się mordka już drze.. jak do 2 nie dojedzie to śpi na wycieraczce bo ja spać chce iść.. psy mi już chrapią mały biega i szczeka przez sen , ocipieje tu :-D

Do góry