reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam wszystkie Kobietki :))) Ale mamy piekny dzien :D Szkoda tylko ze nie ktorzy musza pracowac :( Ehhh ale za to jutro i wt mam wolne ;D

Vani mam nadzieje ze uda sie i dostane tak piekny prezent po raz pierwszy :D :))

Ael widze ze ty dzisiaj wyspana :p

I watek zazdrosci ;p Ahhh ;p Niezniszczalny ;p Ale zdrowa zazdrosc jest potrzebna :p Moj tato moiw ze dopoki w zwiazku jest zazdrosc to sie nie rozsypie :) Jesli zazdrosc zniknie to juz po zwiazku :)

reklama
Witam wszystkie Kobietki :))) Ale mamy piekny dzien :D Szkoda tylko ze nie ktorzy musza pracowac :( Ehhh ale za to jutro i wt mam wolne ;D

Vani mam nadzieje ze uda sie i dostane tak piekny prezent po raz pierwszy :D :))

Ael widze ze ty dzisiaj wyspana :p

I watek zazdrosci ;p Ahhh ;p Niezniszczalny ;p Ale zdrowa zazdrosc jest potrzebna :p Moj tato moiw ze dopoki w zwiazku jest zazdrosc to sie nie rozsypie :) Jesli zazdrosc zniknie to juz po zwiazku :)

No kochana żyj świadomością wolnych dni w tygodniu! To dopiero czad! :-D

Ja wyspana a co miałam robić, obudziłam się po 9 a ten mój chrapie dziś niemiłosiernie i jakoś spać mi się odechciało...

Ja tez zadko pije kawe :) Tylko w okresie "sesji" :D Kiedy zakowam do tych chorych egzaminow :))) Co za idiota pisal kodeks cywilny powiedzcie mi ;p

she to tak jak ja masz wolne heheh tylko ja wtorek sroda, zawsze

Ide sie malowac bo wygladam jak kupa

Amalfi ja mam roznie :)) Sama ukladam sobie grafik ;p Pełny etat mam ale pracujemy w systemie po 12 h ;p takze 2-3 dni w pracy pozniej 2-3 dni wolnego :)) Dla mnie idealne rozwiazanie bo jeszcze studiuje (zaocznie Prawo UJ ;p) i zadnego problemu nie mam z wolnym na zjazdy albo egzaminy :p A teraz sesjaaaaaaaa ;p

Hej! :-D Całyyy tydzień odespałam... hihi. Dziś ma się pojawić @. Rano jej nie było i lepiej żeby nie przychodziła:no:.

reklama
Hejka Lasencje ;-) Wy to pracy nie macie, czy zajęć jakiś?? Bo znów patrzę, a tu chyba z 20 stron przybyło :-p już nie będę dokładnie odp. bo znów posta na trzy strony musiałabym walnąć ;-) W bądź każdym razie dotarłam do brzuszka Ael – słoooodziak!! :-D Piękne Ci z tym brzuszkiem :-)

Rasta- wierzę w Was, że się uda :-) i mocno trzymam za to &&&& :-D

A co z resztą pań??? Jakaś nowa zaciążono?? :-D

Aaaa i witam wszystkie nowe :-D jeśli takowe są ;-)

A widzę, że np. She – nie znam :-) Moja droga, My kobiety to takie dziwne stworzenia, że chcemy wszystko na już :-) i choć wiem, że to egoistyczne, bo niektóre z Was taj długo się starają, to i mi jest przykro kiedy się nie udaje… choć faktyczna możliwość była dopiero jedna :-) Szczerze mówiąc to dla każdej z Nas @ to taka mała „porażka”. I za Ciebie trzymam &&&& :-D Aaaaa i powiem Ci na ucho, że najlepsza jest oliwka bambino (ale sprawdź na wszelki wypadek czy Was nie uczula) :-) Ogólnie jest ona neutralna na bazie naturalnych składników :-) I czytałam gdzieś, że na plemniczki też nie wpływa zabójczo :-)

Ma_gdalena – trzymam kciuki za wielkie oczka rodziców :-D też jestem ciekawa jak zareagują :-)

Donia – widzę, że podróżujesz :-D napatrz się na wszystko to Nam opowiesz jak było :-D psssstttt… czyżbyś miała dwie krechy??? :-D nie znalazłam tej nowinki, ale z wpisów dziewczynek wygląda mi, że tak :-D

Kasia, tak zobaczyłam dwie krechy, ale tylko raz. Boję się ponownie zrobić test. Dziś jest termin na @ no i jej nie ma. Jutro zrobię powtórkę z testowania, ale boję się jak cholera. Boli mnie brzuch i nic więcej, biegam do łazienki w każdej knajpie i sprawdzam czy przyszła, eh to nie na moje nerwy to zachodzenie w ciążę.

A powiem Wam,że te Chiny to popieprzone są, patrza się na nas jak na ufoludki, dziecko, które jest z nami to nawet dotykają, jeżdżą jak wariaci i na każdym kroku chcą nas oszwabić. Jesteśmy nam morzem to do zwiedzania nie mamy za dużo, ale i tak się zmordowałyśmy, tu jest już 18 więc pora nakarmić fasolkę :). Generalnie fajnie zbaczyć, ale żyć tu? NIGDY!!!
jutro dalsza częśc opowieści :) oczywiście jeżeli chcecie
ps. te pieczone szczury to prawda, bleee

Do góry