reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
donia tylko nie jedz psow, szczurow tez nie jedz lepiej heheheh

wiesz, ja nie wiem co oni mi fundują do jedzenia w hotelu, to jakieś małe i pikantne - pewnie szczurze ogonki
a na śniadanie jakieś mega wielkie flaki były, no i oczywiście pałeczki, a jak ja mam sobie pałeczką bułkę posmarować :-)

kurcze, jeszcze moje dziecko się z psimi uszami urodzi :-p

Witajcie kochane,
ja również odespałam całe dwa tygodnie, w poprzednim weekendzie nie miałam okazji bo miałam zjazd i od rana na wykładach ...
zauważyłam, że co niektórym @ jeszcze nie przyszła trzymam kciuki &&&&&& aby nie przyszła :-) u mnie też jeszcze jej nie widać ... a tak mnie brzuch bolał z rana jak na @ :-( ehhh... wykończę się tym, albo niech przyjdzie, albo niech nie przychodzi i nie daje znaków boleści jak przed @ ...

Hej dziewczyny :):) Ja powinnam dostać w piątek nadal nie mam @ ale w poniedziałek tamten zrobiłam bete ( nie wiem po co ! ) no i wyszła ujemna także nic z tego :(:( czekam na @ ale jakoś nie chce przyjść..
She ja już w tamtym semestrze męczyłam się z prawem cywilnym i jakoś wymęczyłam 4 :D:D
Donim gratuluje fasoliny !! Miałyśmy razem testowac i widzisz jedna z nas jest szczęśliwa ! :):) Super
A resztę pozdrawiam z gorącego Śląska !:)

Witajcie kochane,
ja również odespałam całe dwa tygodnie, w poprzednim weekendzie nie miałam okazji bo miałam zjazd i od rana na wykładach ...
zauważyłam, że co niektórym @ jeszcze nie przyszła trzymam kciuki &&&&&& aby nie przyszła :-) u mnie też jeszcze jej nie widać ... a tak mnie brzuch bolał z rana jak na @ :-( ehhh... wykończę się tym, albo niech przyjdzie, albo niech nie przychodzi i nie daje znaków boleści jak przed @ ...

Mnie zaś z kolei nigdy przed @ nie pobolewał brzuch tylko juz w trakcie... a Tu kilka dni temu non stop mnie pobolewaly jajniki ale chyba od piątku mam spokoj z tym...Ciekawa jestem czy coś mi się przestawiło i to objaw dzisiejszej @ czy faktycznie moze fasoleczka już jest :-D:-D:-D czekam do wieczora

donia oby nie szczekalo malenstwo pozniej i wszystko bedzie git.

Ja juz po wizycie u ginki i co??? Dostalam anty hehheeh na 3 miechy, mowi mi zebym oszczedzila jajnik do in vitro a na dlugim protokole i tak by mnie wyciszali antykami, wiec zaczne od razu. Poweidziala ze pzrynajmniej plamic nie bede

reklama
Do góry