reklama
donia 1980
Fanka BB :)
donia tylko nie jedz psow, szczurow tez nie jedz lepiej heheheh
wiesz, ja nie wiem co oni mi fundują do jedzenia w hotelu, to jakieś małe i pikantne - pewnie szczurze ogonki
a na śniadanie jakieś mega wielkie flaki były, no i oczywiście pałeczki, a jak ja mam sobie pałeczką bułkę posmarować :-)
kurcze, jeszcze moje dziecko się z psimi uszami urodzi
Pyscek
:)
Witajcie kochane,
ja również odespałam całe dwa tygodnie, w poprzednim weekendzie nie miałam okazji bo miałam zjazd i od rana na wykładach ...
zauważyłam, że co niektórym @ jeszcze nie przyszła trzymam kciuki &&&&&& aby nie przyszła :-) u mnie też jeszcze jej nie widać ... a tak mnie brzuch bolał z rana jak na @ :-( ehhh... wykończę się tym, albo niech przyjdzie, albo niech nie przychodzi i nie daje znaków boleści jak przed @ ...
ja również odespałam całe dwa tygodnie, w poprzednim weekendzie nie miałam okazji bo miałam zjazd i od rana na wykładach ...
zauważyłam, że co niektórym @ jeszcze nie przyszła trzymam kciuki &&&&&& aby nie przyszła :-) u mnie też jeszcze jej nie widać ... a tak mnie brzuch bolał z rana jak na @ :-( ehhh... wykończę się tym, albo niech przyjdzie, albo niech nie przychodzi i nie daje znaków boleści jak przed @ ...
Hej dziewczyny Ja powinnam dostać w piątek nadal nie mam @ ale w poniedziałek tamten zrobiłam bete ( nie wiem po co ! ) no i wyszła ujemna także nic z tego czekam na @ ale jakoś nie chce przyjść..
She ja już w tamtym semestrze męczyłam się z prawem cywilnym i jakoś wymęczyłam 4
Donim gratuluje fasoliny !! Miałyśmy razem testowac i widzisz jedna z nas jest szczęśliwa ! Super
A resztę pozdrawiam z gorącego Śląska !
She ja już w tamtym semestrze męczyłam się z prawem cywilnym i jakoś wymęczyłam 4
Donim gratuluje fasoliny !! Miałyśmy razem testowac i widzisz jedna z nas jest szczęśliwa ! Super
A resztę pozdrawiam z gorącego Śląska !
Ziombelek
Zaciekawiona BB
Witajcie kochane,
Mnie zaś z kolei nigdy przed @ nie pobolewał brzuch tylko juz w trakcie... a Tu kilka dni temu non stop mnie pobolewaly jajniki ale chyba od piątku mam spokoj z tym...Ciekawa jestem czy coś mi się przestawiło i to objaw dzisiejszej @ czy faktycznie moze fasoleczka już jest czekam do wieczora
Pyscek
:)
ja też czekam i nie wiem ile tak będę czekać :-(
amalfi
donia oby nie szczekalo malenstwo pozniej i wszystko bedzie git.
Ja juz po wizycie u ginki i co??? Dostalam anty hehheeh na 3 miechy, mowi mi zebym oszczedzila jajnik do in vitro a na dlugim protokole i tak by mnie wyciszali antykami, wiec zaczne od razu. Poweidziala ze pzrynajmniej plamic nie bede
Ja juz po wizycie u ginki i co??? Dostalam anty hehheeh na 3 miechy, mowi mi zebym oszczedzila jajnik do in vitro a na dlugim protokole i tak by mnie wyciszali antykami, wiec zaczne od razu. Poweidziala ze pzrynajmniej plamic nie bede
kwiatuszekq20
trzymamy kciuki a testujesz dzis?
reklama
Podziel się: